Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Vladimir Stanisavljević novi sportski direktor Borca

post-title


Drugog dana nove 2018.godine oživelo je u prostorijama kluba na Gradskom stadionu. U press sali je održana konferencija za medije na kojoj je zvanično predstavljen novi sportski direktor kluba Vladimir Stanisavljević. Promociji su prisustvovali i članovi najužeg rukovodstva kluba, predsednik UO Predrag Teofilović, predsednik Skupštine kluba Predrag Kulašecvić, direktor Ivan Stevanović i sekretar stručnog štaba Milisav Marković.

''Želim najpre da svim predstavnicima medija, ali i celokupnoj javnosti poželim puno uspeha, zdravlja i sreće u Novoj godini. Upravni odbor kluba je posle konsultacija jednoglasno doneo odluku da za sportskog direktora postavi Vladimira Stanisavljevića. Vi dobro znate da je ovo veoma bitno mestu u funkcionisanju kluba ostalo upražnjeno pre šest meseci kada se posle više od 15 godina povukao Slobodan Ilić. Njemu još jednom odajem zahvalnost na radu u klubu i želim svaku sreću. Vladimir Stanisavljević se faktički vraća u Borac i uvereni smo da je potpuno spreman da odgovori velikim izazovima. U prethodnom periodu ovu ulogu je paralelno sa svojim delom posla obavljao direktor Ivan Stevanović, ali jednostavno takva pozicija iziskuje pravog profesionalca. Vlade se već dokazao i s'pravom smo mu ukazali poverenje. Biće zadužen za stručni deo rada svih selekcija u klubu, a prevashodno prvog tima. Mislim da smo povukli pravi potez i da će vreme koje je pred nama to i potvrditi'' - rekao je predsednik UO Predrag Teofilović.

Na njegove reči se nadovezao i predsednik Skupštine kluba Predrag Kulašević:

''Veoma mi je drago što nas pojačavaju mladi ljudi puni znanja, ali i želje za dokazivanjem. Znamo kakve je Vlade beležio rezultate u svojoj dosadašnjoj karijeri, ali nas posebnmo raduje činjenica da želi da uči i napreduje. Ima punu podršku svih u klubu i takođe sam uveren da smo povukli pravi potez''.

Sličnog mišljenja je i direktor kluba Ivan Stevanović koji je sa Stanisavljevićem već sarađivao prošle sezone, dok je ovaj bio član stručnog štaba Borca.

''Vlade po svim parametrima zaslužuje ovu šansu. Veliki je radnik, željan napredovanja i u fudbalu je bukvalno 24 časa. Svi mi iz rukovodstva smo tu da mu pružimo bezrezervnu podršku i smatram da smo danas dobili veliko kadrovsko pojačanje'' - rekao je direktor Stevanović.

Potom se prisutnim predstavnicima sredstava javnog informisanja obratio novi sportski direktor FK Borac Vladimir Stanisavljević.

"Lepo je sedeti u društvu ovako proverenih sportskih radnika. Nisam se mnogo dvoumio i veoma brzo i lako smo se dogovorili. Znam dobro kakva je situacija u klubu i jedva čekam da prionem na posao. Znamo koji su nam prioriteti. Tu pre svega mislim na rezultatski cilj prvog tima, a to je opstanak u super ligi. Neće biti lako, ali imamo pravo da sa optimizmom uđemo najpre u pripreme, a potom i u borbu za bodove. Moramo itekako poboljšati rad sa mladima, jer Borac mora da bude ono što je decenijama bio, a to je magnet za svu decu od koje će oni najbolji stizati do prvog tima. Iako sam do sada bio fokusiran isključivo na trenerski posao, ne plašim se novog izazova. Smatram da svi moramo stati uz Borac i za Borac, jer je klub stariji i važniji od svih nas. Još jednom se zahvaljujem na ukazanom poverenju i nadam se da ću ga opravdati" - rekao je Vladimir Stanisavljević.

Predsednik UO Predrag Teofilović je upoznao prisutne da je potpisan ugovor o sportsko poslovnoj saradnji između Borca i Poleta iz Ljubića. Želja je da uskom saradnjom oba kluba u narednom periodu napreduju na svim poljima. Sekretar stručnog štaba Milisav Marković je pozdravio prisutne i najavio početak priprema koji je zakazan za 11.januar. Borac će u Čačku raditi do 29.januara kada se očekuje odlazak na pripreme. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar