Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dosta je bilo izabrao novo rukovodstvo u Čačku i pokrenuo kol centar

post-title


Saopštenje stranke „Dosta je bilo“ Čačak

Dana 29.12.2017. godine, u političkoj organizaciji Dosta je bilo na teritoriji čitave Srbije održani su opšti unutarstranački izbori. U skladu sa tim održani su izbori i u gradskom odboru u Čačku.

Za predsednika gradskog odbora u Čačku izabran je Dragiša Radulović, diplomirani hemičar, rođen 1974. godine. Pored njega izabrani su i ostali organi stranke: programski savet, izvršni tim, opštinski koordinator, gradski sekretar kao i delegati za članove okružnog odbora i skupštine stranke.

Nova kancelarija Dosta Je Bilo se nalazi u ulici Karađorđevoj br. 9 (pored knjižare Oaza), broj telefona 032 5150 183. Radno vreme je od 08:00 do 16:00 h svakog radnog dana.

Od pre nekoliko dana sa radom je krenuo i naš lokalni kol centar, tako da ćemo svakodnevno biti u kontaktu sa našim sugrađanima da čujemo šta misle, šta žele, koji su njihovi predlozi za rešavanje lokalnih problema... Pozivamo sve građane Čačka da se uključe u rad našeg , da nam svojim znanjem i iskustvom pomognu da napravimo platformu koja će biti osnov naše borbe da Čačak postane pristojno mesto za život.

Ovom prilikom želimo da svim građanima Čačka čestitamo Novu 2018. godinu i predstojeće Božićne praznike.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar