Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nemoguća misija Ohrida - Borac juri prvi ABA 2 skalp u godini!

post-title


Šta može fenjeraški Ohrid u Čačku? Po prikazanom na ABA 2 bojištu, gotovo ništa, jer ni jači se košarke kraj Morave nisu naigrali u poslednje vreme. Donekle slična situacija očekuje nas u meču Zrinski – Split. Naime, domaćin Zrinski bezgrešno ruši sve rivale na domaćem parketu, a ni to nije od juče, već od oktobra, odnosno drugog kola ABA 2 lige kada je prvi skalp uzet Bosni.

[caption id="attachment_68923" align="aligncenter" width="639"] foto: Shutterstock[/caption]

Vratimo se na centralni događaj dana, u Halu Borca kraj Morave. Grad košarke ne zbog statistike, nego zbog tima Raška Bojića kome se juče pridružio Miloš Dimić očekuje obilnu gozbu. Ne zaboravimo ni da se oktobarska ekskurzija Borca u Makedoniju završila pobedom od (62:82). Te činjenice ukazuju na favorita, što u svojoj izjavi nije mogao da prenebregne ni Raško Bojić, šef struke Čačana.

,,Sigurno da smo mi u Čačku apsolutni favoriti, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da smo prvi, a oni poslednji na tabeli. Već smo ih jednom ubedljivo dobili u prvom kolu u Ohridu. Imamo ambiciju da pobedimo i u ovom meču. Nalazimo se u odličnoj formi, koja traje već mesec dana, i želimo da nastavimo pobednički niz. Vezali smo sedam pobeda, četiri u Drugoj ABA ligi, a tri u KLS. Potrudićemo se da na najbolji mogući način iskoristimo dobru formu i odličnu atmosferu u timu, koja se naročito podigla nakon velike pobede u Vršcu. Zahvaljujući tom trijumfu igraćemo u Kupu Radivoja Koraća“, jasan je Bojić.

Krilni centar čačanske ekipe i jedan od naboljih igrača, Nemanja Todorović, naglašava da bi pobeda nad Ohridom veoma značila, jer bi se na taj način Borac dodatno učvrstio u vrhu Druge ABA lige.

,,U oba takmičenja igramo na vrhunskom nivou, gde smo vezali nekoliko važnih pobeda. Ovu pauzu smo iskoristili da se odmorimo i pripremimo za predstojeće izazove. U ovaj meč ćemo ući jako motivisano i koncentrisano, bez obzira što se Ohrid nalazi na začelju tabele. Očekuju nas dve važne utakmice u Drugoj ABA ligi, prvo ova protiv Ohrida, a zatim nam u goste dolazi Sikst Primorska. Moramo da pobedimo u oba duela ako želimo da se zadržimo u samom vrhu takmičenja“, reči su Todorovića.

KK Borac će svim osnovcima i srednjoškolcima Čačka omogućiti besplatan ulaz na meč sa Ohridom. Oni će moći da uđu u halu sa Gradskog bedema. Cene karata ostaju nepromenjene i koštaju 300 dinara. Utakmica u Čačku igra se danas s početkom u 19:00. Mozzart Sport, Đurđe Mečanin i Miloš Milić



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar