Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac počeo pripreme

post-title


Tačno nakon četiri sedmice oživelo je ponovo na Gradskom stadionu. Tačno u podne je najpre održana konferencija za medije, a potom je izvršena prozivka igrača, čime su zvanično počele pripreme za nastavak prvenstva. Predstavnicima medija su se obratili predsednik UO Predrag Teofilović, sportski direktor Vladimir Stanisavljević i šef stručnog štaba Igor Spasić.

''Na početku smo još jednog ciklusa. Navršilo se šest meseci od kada je na čelu kluba ovo rukovodstvo i mislim da ima pomaka na svim nivoima. Ono što je najbitnije je da tim dobro odradi pripreme i maksimalno spreman uđe u prolećnu borbu za bodove. Prioritet svih prioriteta je opstanak u društvu najboljih i moramo svi da razmišljamo u tom smeru. S'obzirom koliko smo nedaća imala jesenas mislim da 15 osvojenih bodova mogu da budu podloga za optimizam. Na nama iz uprave je da obezbedimo maksimalne uslove i verujem u zajednički uspeh'' - naglasio je predsednik Teofilović.

''Ja sam od skora ponovo u klubu i mislim da je tokom proteklih pola godine urađeno dosta toga. Složio bih se sa predsednikom da 15 osvojenih bodova u svim onim okolnostima nije mali i da moramo biti optimistički raspoloženi. Sa šefom struke sam poslče pola sata razgovora shvatio da smo na istoj talasnoj dužini i nadam se dobroj saradnji i konačnom uspehu. Pored priprema je u jeku i prelazni rok i sigurno je da nećemo sedeti skrštenih ruku po tom pitanju'' - rekao je sportski direktor Vladimir Stanisavljević.

Potom se prisutnima obratio šef stručnog štaba Igor Spasić:

''Želim najpre da vas sve pozdravim i čestitam praznike. Kao što smo i rekli polovinom decembra okupili smo se danas i jasno nam je šta moramo da uradimo do 17. februara i utakmice sa Zemunom. Svaki trening je jako važan. Imamo punu svlačionicu i to je dobro. Par igrača je opravdano odsutno i očekujem da nam se pridruže narednih dana. Moramo uraditi mnogo toga kako bi što spremniji dočekali proleće. U Čačku ćemo raditi do kraja meseca kada bi trebalo da odputujemo na pripreme. Obećavam dosta rada i dobre atmosfere i poput mojih prethodnika sa optimizmom koji nikada nisam gubio očekujem predstojeću polusezonu. Nemamo mnogo vremena za priču, prioritet je rad'' - jasan je bio Igor Spasić.

Nakon prozivke na kojoj je bilo preko 30 igrača, Borac je odradio prvi trening na terenu sa veštačkom travom.

FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar