Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dvostruki lider večeras u Novom Sadu

post-title


Borac nastavlja KLS pohod, sledi duel sa Vojvodinom

[caption id="attachment_69329" align="aligncenter" width="740"] foto: MN Press[/caption]

Nakon kraće pauze nastavlja se Košarkaška liga Srbije. U okviru 14. kola Borac će putovati na megdan Vojvodini.

U prvom ovosezonskom duelu pomenutih ekipa Čačani su kod kuće bili prilično ubedljivi, jer je Vojvodina primila stotku (108:85). Od tada se stanje unekoliko izmenilo. Novosađani su zaigrani daleko bolje, zabeleživši do sada šest trijumfa. Ali šta tek onda reći za Borcac, koji već osam utakimica ne zna za poraz na oba fronta. O tome u kakvoj se formi Čačani nalaze svedoči podatak da zauzimaju prvo mesto u oba takmičenja, kako u Košarkaškoj ligi Srbije, tako i Drugoj ABA ligi. Malo koji tim može da se pohvali takvim impresivnim rezultatima.

Član stručnog štaba Borca, Dejan Tomašević, ističe da je ova utakmica jako važna, jer njegov tim želi da nastavi pobednički niz i zadrži prvu poziciju u KLS.

"Posle velike pobede nad Sikst Primorskom očekuje nas novi izazov, ovaj put u KLS protiv Vojvodine. To je ekipa koja je nakon lošeg starta uspela da ostvari šest pobeda. Utakmica u Novom Sadu neće biti ni malo laka, iako možda tako deluje, jer smo mi trenutno lider na tabeli. Ali oni su jako dobri kod kuće. Naš naredni protivnik je tim koji igra sa najviše poseda u ligi - preko sto. Ako budemo uspeli to da iskontrolišemo, kao i njihovu igru u tranziciji, očekujem da ćemo zabeležiti novi trijumf. To nam je jako važno, jer želimo da zadržimo prvo mesto u KLS, koje nam objektivno pripada. Takođe, ova utakmica biće dobra uvertira pred meč sa Lovćenom u okivru Druge ABA lige", jasan je Tomašević.

Utakmica između Vojvodine i Borca počinje u 20 časova. Mozzart Sport, Đurđe Mečanin/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar