Igrač Antalije kaže za Mozzart Sport da svaki čas očekuje poziv posle kojeg će spakovati kofere

Bio je na ivici realizacije transfer Milana Jevtovića u Zvezdu, ali je onda došlo do ogromnih promena u Antaliji, klubu s kojim ima ugovor i koji ga je prošle godine poslao na pozajmicu u Rozenborg, i od kraja decembra sve – stoji.

Čekao se dolazak novog predsednika i trenera u Antaliju, kako bi se oni izjasnili da li će pustiti Jevtovića u Zvezdu za obeštećenje od oko 500.000 evra. To se još nije dogodilo, a naruku lideru srpske Superlige ne ide ni činjenica da je Antalija prvo počela da se rešava skupo plaćenih zvezda, poput Meneza i Nasrija… S obzirom na to da 24-godišnji Čačanin ima mnogostruko manji ugovor od njih, pojavila se mogućnost da ga Turci zadrže kako bi im na proleće pomogao da izbore opstanak u eliti.

Šta se stvarno dešava, ima li ucena od strane Antalije, kako se danas piše i kad će se razrešiti ova zavrzlama – pitamo glavnog aktera ove priče.

„Što se mene tiče, sve je jasno – želim samo u Zvezdu! Još od oktobra, kada su mi menadžeri Milan i Ivan Dudić preneli da je Zvezda zainteresovana za mene, moj jedini cilj jeste da zaigramo u crveno-belom dresu. To mi je želja od malih nogu, i dobio sam priliku da je ostvarim, istina zaobilaznim putem, preko Norveške i Turske, ali za voljeni klub nikad nije kasno. To sam rekao i ljudima iz Antalije, i ljudima iz Zvezde, s kojima sam se dogovorio za pet minuta“, jasan je Jevtović u izjavi za MOZZART Sport.

Zapelo je kod Turaka.

„Veoma mi teško pada što su se stvari iskomplikovale, što je u Antaliji takvoj situaciji – klub je ostao bez predsednika, Uprave i trenera u trenutku kada je dogovor sa Zvezdom trebalo da bude postignut. Ja sam, ponavljam, svoj pristanak dao bukvalno posle pet minuta. Treniram i čekam pozitivan signal, menadžeri me povremeno obaveštavaju o tome šta se događa i, koliko sam shvatio, nije problem u novcu, već u tome što Antalija još nije odlučila mogu li da idem.“

Nikakve ucene, uverava Jevtović, nisu sastavni deo ove priče.

„Mene niko ne ucenjuje, nemam nikakav problem s Antalijom, ali sam i njima rekao da želim samo u Zvezdu, i to mi nije zamereno. Svesni su oni da u Turskoj nisam dobio šansu i da želim da promenim sredinu, znaju da mi je životna želja da igram za Zvezdu. Tačno je da postoje određena dugovanja prema meni jer je deo plate dok sam bio u Rozenborgu bio obaveza Antalije. Ali taj zastoj u isplatama takođe je posledica situacije u klubu, i imam uveravanja da će se vrlo brzo sve srediti. To nema nikakve veze s transferom u Zvezdu.“

Naredni dani moraće da donesu epilog jer koliko god se činilo u početku priče o transferu Jevtovića da vremena ima na pretek, ono polako ističe, bliži se kraj prelaznog roka, početak prolećne sezone…

„Verujte, svaki čas očekujem da mi zazvoni telefon i da počnem da se pakujem. Koliko znam, Milan Dudić bi trebalo večeras da doputuje u Antaliju na novu rundu razgovora, posle koje će sve biti jasnije. Nadam se pozitivnim vestima. Mene su u klubu obavestili da ću biti u timu za mečeve s Kajzerijem u Kupu 18. januara, i s Bešiktašom u prvenstvu tri dana kasnije. Naravno, treniram maksimalno svaki dan za te utakmice jer nisam igrač koji bi namerno zabušavao ili nešto slično. Više volim da u lice kažem ljudima šta imam i šta želim, a to sam i uradio“, kaže Milan Jevtović.
Mozzart Sport

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here