Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanin u Valensiji

post-title


Uroš Milovanović oduševio na probi, u oktobru potpisuje ugovor

Nema ga više u Superligi, ispao je i iz Prve lige, ali čak i u trećem rangu takmičenja OFK Beograd ostaje veran tradiciji negovanja i proizvodnje talente koji, pre ili kasnije, zasvetlucaju na velikoj sceni. Samo u poslednjih 15-ak godina kao pozitivni primeri pokazali su se Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić, lepe karijere nagovestili Milan Gajić, Marko Pavlovski, Nemanja Antonov, a njihovim stopama mogao bi - Uroš Milovanović.

Reč je o izdanku „klase 2000“, koji se nalazi pred dogovorom sa Valensijom!

https://www.youtube.com/watch?v=En64TSp1GCM

Lokalni Superdeporte izvestio je da je Milovanović na prečac osvojio simpatije stručnjaka u španskom klubu tokom desetodnevnih treninga, na kojima se obreo posle preporuka skauta Slepih miševa. I u svom uzrastu bio toliko dominantan da će Valensija s njim potpisati profesionalni ugovor. Ne odmah, jer Milovanović tek 18. oktobra postaje punoletan i tad, prema zakonima Evropske unije, stiče pravo da se takmiči u državama koje su njene članice. Da je Srbija u tom društvu mogao bi odmah da igra za mladi tim Valensije, ovako će morati da se strpi još devet meseci.

Rođeni Čačanin početkom ove sezone prekomandovan je u prvi tim OFK Beograda i skrenuo pažnju na sebe, a Superdeporte uverava da su ga zvali Crvena zvezda i Partizan, kao i klubovi iz francuske i nemačke, ali da je Uroš - pretpostavićemo u dogovoru sa porodicom - odabrao Valensiju.

Plan je sledeći: Milovanović će nastaviti da se razvija pod prismotrom Valensije, ostaje samo da vidimo da li u Španiji ili na Omladinskom stadionu, a u oktobru će ozvaničiti dolazak (Superdeporte piše da mu OFK Beograd neće praviti probleme), posle čega se kao jedna od mogućih i prirodnih opcija nameće dokazivanje u njenom mladom timu.

Uroša Milovanovića odlikuju visina (190 cm) i dobre tehničke karakteristike, a pre godinu i po dana je, kao član selekcije FS Beograda, na „Dunavskom kupu“ u Bratislavi proglašen za prvog strelca turnira. Mozzart sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar