Državna lutrija Srbije je uručila dva vredna automobila srećnim dobitnicima Binga

foto: Mondo/Goran Sivački

Dva Mercedesa “C klase” su dobila nove vlasnike na igri za sreću državne lutrije Srbije – Milicu Šćekić iz Beograda i Mladena Radovića iz Čačka.

Mladen već 20 godina igra Bingo, a ovo mu je prva velika nagrada koju je osvojio i to baš u skladu sa njegovom profesijom!

“Pa, šta da kažem. Nisam nikad ništa tako dobio. Da sam malo mlađi možda bih impulsivnije reagovao, ali svakako je bilo prijatno. Žena i ćerka su bile tu, pa kad sam im rekao da sam dobio, žena je mislila da se šalim i rekla mi: ‘Da, da, je l’ hoćeš da me provozaš?’ Ali, onda smo premotali i potvrdili da je to taj broj, pa je usledilo pravo oduševljenje. Bingo igram od 1997. godine – već više od 20 godina, a ovo mi je prvi veći dobitak”, istakao je Mladen za Mondo i dodao da će mercedes ipak neće “deliti” sa mušterijama.

“Neću ga koristiti kao taksi vozilo. Možda da živim u Beogradu, ali ipak u Čačku je za posao ove vrste ipak bolji neki jeftiniji auto”, objasnio je on i poručio svima da igraju BINGO.

foto: Mondo/Goran Sivački

Premijera “mercedesa C-klase” u Beogradu

Srećniji od Mladena je njegov sin Borko, koji je došao da podrži tatu i prvi se provoza u novom skupocenom automobilu.

“Nisam bio prisutan u trenutku kada je tata osvojio automobil, ali kada su mi javili bio sam u potpunom šoku. Ja sam definitivno taj koji se najviše obradovao ovome, nema srećnijeg od mene”, rekao nam je Borko i kroz smeh istakao da će sada imati najbolje vozilo u kraju.
Mondo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here