Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Markec i Bundesliga - ne zvuči loše

post-title


Srpski as se trudi da nađe novi klub ovog meseca kako bi ostao u konkurenciji za put u Rusiju...

[caption id="attachment_69562" align="aligncenter" width="640"] foto: Action Images[/caption]

Prvih dana nove godine čitali smo kako Lazara Markovića žele Kinezi, a evo i prvog ozbiljnijeg interesovanja iz TOP 5 liga Evrope! Kako javlja nemački Skaj srpski reprezentativac nalazi se na meti Hofenhajma!

Marković nije ni na kraj pameti Jirgenu Klopu i Nemac želi da ga se reši koliko do kraja meseca, a i Markec ne bi imao ništa protiv jer bi tako zadržao kakvu-takvu šansu da se na leto nađe u grupi odabranih koji će putovati u Rusiju na Mundijal.

Po mišljenima određenih stručnjaka Nemačka bi mogla da bude idealna da Marković vaskrsne karijeru, s obzirom da već duže vreme ne igra i ozbiljno stagnira, a tek su mu 23. Hofenhajm se lepo "namešta", jer je ove zime izgubio prvog strelca Sandra Vagnera, a na leto mu odlazi i drugi klasičan napadač Mark Ut, koji je već potpisao za Šalke. Na sve to Seržu Gnabriju ističe pozajmica, trebalo bi da se vrazi u Bajern, tako da bi mesta za srpskog asa i te kako bilo.

Podsetimo, Liverpul je Markovića pazario još 2014. iz Benfike za 25.000.000 evra i ne razmišlja da ga pušta za cifru manju od desetak miliona... Mozzart Sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar