Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Počela izgradnja fiskulturne sale za potrebe škole za osnovno i srednje obrazovanje "1. novembar" i ustanove Zračak (VIDEO)

post-title


Među najvećim investicijama ove godine ističe se izgradnja fiskulturne sale za potrebe škole za osnovno i srednje obrazovanje "1. novembar" i ustanove Zračak. https://www.youtube.com/watch?v=JQKa1tC4in4

Ukupna vrednost investicije 75 miliona dinara, od čega je Ministarstvo privrede iz kredita EIB-a izdvojilo 30,5 miliona dinara, dok je učešće grada Čačka 44,5 miliona dinara.

Polaganju kamena temeljca prisustvovao je i gradonačelnik Čačka Milun Todorović koji je istakao da je fiskulturna sala važna investicija kojom će se pomoći osobama sa invaliditetom.

Rok za izvođenje radova je 120 dana, a izvođač je „Ratko Mitrović Konstrakšn“ d.o.o.

Projektom je predviđena izgradnja fiskulturne sale površine 1.271 metara kvadratnih u čijem sklopu se nalaze tribine, četiri svlačionice, prostorija za držanje sprava i kancelarija nastavnika.

Investicija podrazumeva izvođenje građevinskih i građevinsko-zanatskih radova, kao i instalaciju vodovoda i kanalizacije, elektroenergetske i mašinske instalacije (grejanje i ventilacija) i sistema detekcije i dojave požara.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar