Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Filip Mladenović se seli na Baltik

post-title


Levi bek napušta Belgiju

[caption id="attachment_69853" align="aligncenter" width="640"] foto: Action images[/caption]

Ružna epizoda u Belgiji se bliži kraju, Filip Mladenović otvara novu stranicu u karijeri. Srpski defanzivac bi u narednim danima trebalo da potpiše ugovor sa Lehijom iz Gdanjska.

Mladenović je još pod ugovor sa Standardom iz Liježa, ali belgijski klub jedva čeka da ga se reši. Kao što i Mladenović jedva čeka da pobegne iz Liježa. Njega je letos precrtao portugalski trener Rikardo Sa Pinto i srpski defanzivac nije upisao nijedan meč za Standard u prethodnoj polusezoni. Bio je to jasan signal da je rastanak neminovan.

Prethodnih dana se javila Lehija koja je pokazala želju da angažuje brzonogog Čačanina i ako sve prođe prema očekivanjima, Mladenović će u narednih nekoliko dana obaviti lekarske preglede u gradu na Baltiku i potpisati ugovor kao slobodan igrač. Pre Standarda je u inostranstvu igrao za nemački Keln i beloruski BATE Borisov u kojem je beležio najbolje partije.

Letos su interesovanje za njega pokazivali Krotone i još neki klubovi, ali je izabrao da ostane u Liježu i pogrešio jer je izgubio celu polusezonu. U Lehiji će mu društvo praviti nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Krasić koji prethodnih godina sa uspehom nosi dres kluba iz Gdanjska. Mozzart Sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar