Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Zvanično: Filip Mladenović u dresu novog kluba

post-title


Nekadašnji levi bek Crvene zvezde novi je prvotimac poljske Lehije. Povremeni srpski reprezentativac potpisao je ugovor na dve i po godine i očekuje se da će u novom klubu imati ulogu standardnog prvotimca, što nije bio slučaj u Standardu sa kojim je nedavno raskinuo saradnju jer nije bio u planovima Rikarda Sa Pinta.

[caption id="attachment_69933" align="aligncenter" width="1000"] foto: twitter/LechiaGdanskSA[/caption]

Mladenović je do sada zabeležio šest nastupa za reprezentaciju Srbije i ovo će mu biti prilika da se ponovo vrati u takmičarski ritam. Saigrač u novom klubu biće mu nekadašnji reprezentativac Orlova Miloš Krasić.

„Drago mi je da sam u Lehiji, gde mogu da računam na redovne nastupe. Voleo bih da pomognem timu u postizanju boljih rezultata. U klubu znam nekoliko igrača, Rafala Volskog, Slavomira Peška, kao i Miloša Krasića, koji je poznata ličnost u Srbiji i prema kome imam ogromno poštovanje. Naravno, znam i ostale igrače koji dolaze sa Balkana. Nadam se da ću se brzo prilagoditi timu, da ću dobiti poverenje trenera i biti u stadnju da se na pravi nači predstavim navijačima u Gdanjsku“, rekao je Mladenović.

Mladenović je karijeru započeo u Borcu iz Čačka, nakon čega je nosio dresove Crvene zvezde, BATE Borisova, Kelna i Standarda. Mozzart Sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar