Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Osmogodišnji džudista Ognjen Bojović doneo još jedno zlato

post-title


Osmogodišnji džudista Ognjen Bojović stigao je do još jednog zlatnog odličja. Na Samobor Openu 2018. godine u Hrvatskoj Ognjen je bio najbolji u svojoj kategoriji dečaka do 30 kilograma.

Petnaesti osvojeni turnir govori da je mladi Bojović vanserijski talenat. Sa samo četiri godine počeo je da trenira, sa pet i po da se takmiči.

Naravno, pošto se radi o izuzetno perspektivnom džudisti kome su potrebna takmičenja i u inostranstvu poput Hrvatske, Crne Gore, Austrije, Grčke…roditelji Marija i Nenad Bojović su već suočeni sa velikim finansijskim izdacima. Grad baš i nema razumevanje za takmičarske potrebe mladog Ognjena, kao ni većina privrednika. Dosad je u pomoć priskočio Zoran Bojović vlasnik benzinske pumpe Leonardo.

Pred Ognjenom su nadmetanja u Dubrovniku i Crnoj Gori.

Inače, naš Čačanin je i član jednog kluba iz Montenegra, ali njegov deda, profesor i doskorašnji direktop PUŠ-a, Dragan Kovačević, koji se takođe uspešno bavio ovim sportom, svim srcem želi da Ognjen jednog dana sa velikih takmičenja donosi medalje za Srbiju. Mozzart Sport, Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar