Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Pogledajte ko su konkurenti Čačku za organizaciju F4 druge Aba lige

post-title


Premijerno izdanje Druge ABA lige polako ulazi u završnu fazu, tokom koje će biti određeno i ko će organizovati finalni turnir tog takmičenja.

[caption id="attachment_69329" align="aligncenter" width="740"] foto: MN Press[/caption]

Fajnal-for, koji će dati odgovor na pitanje koji timovi će se plasirati u Prvu ABA ligu, biće organizovan 3. i 4. marta, a rukovodstvo ABA lige saopštilo je u ponedeljak uslove zvanično raspisanog tendera.

Zvaničnu kandidaturu za organizaciju turnira već je podneo Borac iz Čačka, koji je trenutno drugoplasirani na tabeli, sa istim odnosom pobeda i poraza kao i lider, Primorska (11-4). Treća je Krka (10-5), a četvrti je Vršac (9-6).

Predsednik Upravnog odbora Borca Predrag Pantović govorio je nedavno o ovoj temi.

"Pored nas domaćinstvo su tražili Kopar, Vršac i Podgorica. Videćemo da budemo što konkurentniji. Mislim da je za promociju Druge ABA lige najbitnija publika koje u Borčevoj dvorani ima najviše. Navijači su pokazali veliku zrelost, dolaze u značajnom broju i ispunjavaju halu do poslednjeg mesta. Navijaju za svoj tim, ali bez omalovažavanja rivala. Svi naši gosti bili su prezadovoljni posle utakmica ambijentom i celokupnom atmosferom koja je vladala u dvorani kraj Morave. To je naš najveći adut u nameri da Čačak bude domaćin završnog turnira", poruka je Čačana.

Poslednji rok za dostavu ponuda ističe 9. februara u 23.59 časova. Predsedništvo ABA lige j.t.d. doneće definitivnu odluku o imenu domaćina najkasnije do 23. februara. Mondo



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar