Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanin, mladi producent Nenad Petrović Šon-srpska zvezda koja osvaja svetsko nebo

post-title


Mladi srpski producent Nenad Petrović poznatiji kao Šon izbacio je novu pesmu koja nosi naziv (Psy Trance) i koja ja za nekoliko dana na " soundlodu " prešla jedan milion pregleda, na youtubu 100.000 pregleda, pri čemu broj pregleda i dalje raste iz dana u dan.

Pesma je mešavina tradicionalnog i modernog zvuka u "trens" maniru sa melodičnim aranžmanom i masivnim bejslajnom. U kratkom vremenskom roku napravila je veliki bum na društvenim mrežama i osvojila simpatije publike iz celog sveta.

“Prva pesma je bila prekretnica i dokaz da treba da nastavim dalje sa radom na produkciji i usavršavanju stvaranja muzike. Ta prva pesma je bila obrada tradicionalne indijanske muzike u trens maniru, ona nosi naziv Ley O Lay. Napravila ja veliki uspeh i dostigla je preko milion slušalaca na Soundloudu”, kaže Nenad Petrović.

Petrović, u klubovima poznatiji kao “ŠON”, sedam godina radi kao di džej, a za ozbiljnu produkciju u koju je uplovio zaslužni su trud, ali i vreme.

- Krenuo sam sa radom na produkciji muzike, uložio sam dosta truda i vremena, bilo je dosta padova i menjanja raznih žanrova muzike. Sada mislim konačno da sam na pravom putu.

- Znam da ima još dosta da se radi i usavršava zvuk koji ću da stvaram, ali ovde neću stati. Ovo je tek početak ozbiljnih projekata,pesama i remikseva,” dodaje Petrović. Petrović već ima zakazane nastupe, leto 2018 provešće u Crnoj Gori, Beè u Austriji, a u Srbiji ga očekuju brojna gostovanja u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu.

https://soundcloud.com/djqb/shoon-gusta-mi-magla/likes  


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar