U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” biće podeljeno 100 putničkih automobila, dvostruko više nego prošle godine, otkriva “Alo!”.

foto: Mondo/Stefan Stojanović

Kako saznaje “Alo”, Vlada Srbije odlučila je na sednici 23. januara ove godine da se između ostalih vrednih nagrada, učesnicima nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” podeli ni manje ni više nego 100 putničkih automobila, a Republička direkcija za imovinu dobila je zadatak da najkasnije do 12. februara obezbedi ganc nova vozila za one najsrećnije.

O kojim automobilima je reč još nije poznato, ali da priređivač nagradne igre ne sedi skrštenih ruku i da reči premijerke Ane Brnabić da će nagradni fond biti dupliran u odnosu na prošlu godinu nisu samo “obećanje ludom radovanje” potvrdili su i u Republičkoj direkciji za imovinu, koja treba da obezbedi nove četvorotočkaše za najsrećnije.

– Aktom Vlade od 23. januara 2018. godine, odlučeno je da se u cilju podizanja poreske kulture i svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije organizuje Nagradna igra ,,Uzmi račun i pobedi 2018“ u dva kruga, a od strane priređivača, Vlade, Direkcija je zadužena da pribavi u javnu svojinu, između ostalog, za formiranje dela nagradnog fonda, 100 automobila – kažu u Direkciji.

Ove godine, očekuje se da nagradni fond bude oko 270 miliona dinara. Priređivač nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” 2018. je Vlada Republike Srbije i organizuje se pod pokroviteljstvom premijerke Ane Brnabić u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u Savezu za fer konkurenciju. Tokom trajanja dva kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, paralelno će teći takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova. Kako bi svi imali podjednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe – male, srednje i velike. Svaka od takmičarskih grupa imaće po tri pobednika.

Podsećamo, tokom prošle godine u nagradnoj igri koja je “zaludela celu Srbiju” učestvovalo je 8,5 miliona koverata, podeljeno je 735 nagrada, od toga 50 automobila fijat 500 L, a ukupan nagradni fond iznosio 135 miliona dinara.

Brojke

– 2 kruga imaće nagradna igra “Uzmi račun i pobedi”

– 23.000 evra dobiće devet najaktivnijih lokalnih samouprava

– 40 odsto građana učestvovalo prošle godine u nagradnoj igri

Činjenice

– Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije

– U jedan koverat treba spakovati 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom (“slipova“), minimalne vrednosti od 100 dinara ne starijih od 01. januara 2018.

– Poštarina je besplatna i broj koverata koji jedan učesnik može da pošalje nije ograničen

– Koverte se mogu predati na šalterima svih filijala Pošte Srbije, odakle će ih Pošta Srbije dostaviti priređivaču.

– Na prednjoj strani koverte treba upisati „UZMI RAČUN I POBEDI 2018“

– Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon

– Slanje koverata počinje 1. februara 2018. – Sve koverte koje budu prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom krugu.

– Fiskalni računi i slipovi ne smeju se mešati
Alo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here