Akcija “Novi dresovi za nove šampione”, duva vetar u leđa fudbalerima sa Ovčara s kojima se ponose Lučani i Čačak.

MOZZARTOVA akcija “Novi dresovi za nove šampione”,  uvek u sportskom epicentru tipujući na podršku malim – velikim klubovima. Čiji je FK Ovčar iz Markovice? Lučanicima je ponos, dok Čačani, zapravo dobar deo regiona koga pokrivaju teritorije ovih gradova kažu: “FK Ovčar iz Markovice pripada sportskoj omladini naših mesta”!

Da ne greše, zna cela Zapadna Srbija, što je prepoznala i kompanija MOZZART donirajući opremu fudbalerima kluba čiji prvi čovek, Dragan Petrović na uručenju preko potrebnih garnitura dresova kratko reče: “Lepota je u darivanju, hvala MOZZARTU na sjajnom poklonu”.

Inače, za ne upućene, ili one koji ne poznaju fudbalski milje Fudbalskog saveza Zapadne Srbije, recimo da se FK Ovčar iz Markovice takmiči u Zonskoj ligi – Grupa Morava, sa ekipama iz čačanskog, i gornjomilanovačkog kraja, ali i sa sportskim rivalima koji pripadaju Raškom okrugu.
Šta za FK Ovčar iz Markovice znači nova oprema na uručenju je rekao Radovan Terzić, član uprave kluba s velikim ambicijama u regionalnom srpskoliškom društvu.
“ Naš klub je član Zonske lige, Grupa Morava u kojoj se takmiče veliki klubovi iz Fudbalskog Saveza regiona Zapadne Srbije. Tu su ekipe poput milanovačkog Takova, kraljevačke Sloge, Goča, Bana iz Raške, čačanske Slobode, Orlovca iz Mrčajevaca, Dragačeva… Ovo je ozbiljan rang za klub kakav je Ovčar. Mi nemamo ni jednog igrača profesionalca, tačnije, ni jednog plaćenog fudbalera. Sve je zasnovano na drugarskoj bazi. Ovčar pomažu četiri sela, opština Lučani i preduzeće “Milan Blagojević”. Donacija sportske opreme od strane kompanije MOZZART nama puno znači. Pokušaćemo da Vam se odužimo tako što ćemo s njom da Vas promovišemo u Kraljevu, Čačku, Vrnjačkoj Banji, Raški, Kragujevcu, Milanovcu, na Kosovu”, poručio je Terzić, pa prešao na srž sportskog uspeha po budžetu malog, ali po rezultatima velikog kluba sa Ovčara, koji od sada s ponosom nosi MOZZARTOVU opremu.

Ne samo pobede, slavimo nakon svake utakmice koju igramo na svom terenu. Pripremi se hrana, ima ića i pića, naravno i muzika je tu. Svi se družimo, od igrača, navijača, do uprave…Sigurno ćemo proslaviti i MOZZARTOV poklon. Dok je kompanija poput Vaše ne bojimo se za naš opstanak, a trudićemo se da očuvamo i ovaj rang takmičenja”.

Alfa i omega FK Ovčar iz Markovice je potpredsednik kluba Dragan Petrović kaže da se Ovčar uspešno bori u zonskom rangu takmičenja.

Većina ekipa izbori plasman u ovaj rang takmičenja i odmah, nakon prve sezone, vrati se u nižu ligu. Ovčar je tri sezone u Zoni. Borimo se i dovijamo na razne načine. Evo, i ova donacija kompanije MOZZART nam puno znači. Naši fudbaleri igraju srcem, i tek će u novoj opremi, a dobili smo dva kompleta. Ceo klub duguje veliku zahvalnost MOZZARTU na poklonu”.

Klub se izdržava od novca opštine Lučani, koja sleduje po slovu zakona, zatim dela para koja dolaze od fabrike “Milan Blagojević”, ali najveće zasluge pripadaju građanima koji vole i pomažu Ovčar.
“Naš godišnji budžet iznosi do 800. 000 dinara, a recimo neke ekipe u našoj ligi imaju na raspolaganju i pet miliona dinara. Tek tada naši rezultati dolaze do izražaja. Mi smo amateri, entuzijasti…kako igrači, tako i uprava. Šta reći kad posle svake utakmice, koju igramo kod kuće, jedan meštanin bude domaćin zajedničke večere i našeg druženja. Lepota je u darivanju. Još jednom hvala na daru kompaniji MOZZART”, zaključio je Dragan Petrović.

Mozzart Sport

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here