Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



NOVA POBEDA Borac savladao Tamiš

post-title


Košarkaši Borca nastavili su u pobedničkom ritmu i u 18.kolu Košarkaške lige Srbije savladali pančevački Tamiš na domaćem terenu rezultatom 77:66 (22:14, 15:19, 26:18, 14:15).

Raško Bojić na startu meča imao je više raspoloženih strelaca, pa je raznovrsnijom igrom u napadu, Borac u sedmom minutu imao dvocifrenu prednost (16:6). U tim trenucima činilo se da će Čačani lako izaći na kraj sa gostima iz Pančeva, pogotovu jer je početkom druge deonice na semaforu pisalo 24:14. Od tog trenutka Borac za 6 minuta postiže samo 2 poena, što je Tamiš znao da iskoristi i preokrenu rezultat u svoju korist 26:29. Do odlaska na odmor nepogrešivi sa linije za slobodna bacanja bili su Dimić i Marinović, dok je Dimić pogodio i van linije 6.75 pa se na pauzu otišlo pri rezultatu 37:33.

U trećoj četvrtini prevagu su doneli Todorović i Pešaković, a kasnije Đoković i Popović pa je prednost Borca ponovo bila dvocifrena (63:51). U poslednjoj deonici gosti nisu imali dovoljno snage da uđu u egal. Na kraju zaslužena pobeda Borca.

Najefikasniji kod domaćina bio je Nikola Pešaković sa 18 poena, pratio ga je Ilija Đoković sa 16. Kod gostiju iz Pančeva istakao se Vitković sa 16 poena.

Sledeću utakmicu u Košarkaškoj ligi Srbije Borac igra 21. februara kada gostuje Beovuku, a sledeće nedelje na programu je Kup Radivoja Koraća.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar