Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Mijailović putuje u Barselonu kako bi sačuvao Partizan u Evropi

post-title


„Putovaću u Barselonu kako bih sačuvao crno-bele u Evropi“, poručio predsednik Partizana Ostoja Mijailović

[caption id="attachment_68332" align="aligncenter" width="800"] foto: British Motors[/caption]

Teški dani u Humskoj! Partizan je drugi put od kada postoji ABA liga ostao bez plasmana u plej-of, a najtrofejniji klub Srbije mogao bi da ostane i bez učešća u Evropi naredne sezone.

Naime, prema propozicijama ULEB-a ABA liga daje samo tri predstavnika. Međutim, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović se nada da će njegov klub ipak dobiti specijalnu pozivnicu za ovo takmičenje. „Uradićemo sve kako bismo igrali Evropkup i naredne sezone. Pokušaćemo da dobijemo specijalnu pozivnicu. Ići ću na sastanak u Barselonu, u sedište Evrolige, da vidim šta može da se uradi. Na sve načine ću pokušati da sačuvam Partizan u Evropi“, poručio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović u razgovoru za Informer.

Partizan je prethodni put ostao bez plasmana među četiri najbolja tima u regionu 2016.godine. Prvi čovek crno-belih tvrdi da su na rezultatski podbačaj uticali brojni problemi. „Nismo ostali bez plej-ofa zbog poraza u utakmici sa Olimpijom, nego zbog stvari koje su se dešavale od početka sezone. Imali smo mnogo problema i zbog toga smo eliminisani mnogo ranije. Sezonu smo počeli u jednom sastavu, sa jednim trenerom i bez predsednika. Zatim sam došao ja, a onda smo smenili Miroslava Nikolića i doveli Čanka. Sve je to uticalo na krajnji rezultat“.

On je dodao da čelnici kluba iz Humske nisu očekivali velike rezultate u ovoj sezoni. „Ovu godinu nismo posmatrali kao neku dobitnu. Glavni cilj je finansijska stabilizacija“, jasan je Mijailović. Mozzart sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar