Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Radionica engleskog jezika u Gradskoj biblioteci

post-title


Čačanski osnovci su po tradiciji navikli da ih bibliotekari Dečjeg odeljenja za svaki raspust obraduju interesantnim i zanimljivim sadržajima. Tako je bilo i ovog zimskog raspusta.

U periodu od 1. do 9. februara u Bibliokutku Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“ svakog dana sa početkom u 10 časova realizovana je radionica engleskog jezika u saradnji sa Edukativnim centrom „Bumerang“. Program je bio namenjen učenicima 3. i 4. razreda Osnovnih škola.

Radionicu su osmislili i vodili edukatori Jadranka i Saša Matijević i bibliotekar Dečjeg odeljenja Nevena Petković. Svaki polaznik radionice je dobio materijal za rad, individualne zadatke, kao i učešće u grupnim. Radionice engleskog jezika koncipirane su na utvrđivanju jezičkih i gramatičkih pravila i praktičnoj upotrebi reči i fraza u svakodnevnom privatnom i školskom životu.

Opuštena atmosfera i grupni rad podstakli su želju za proširenjem rečnika, ali ovaga puta ne zbog petica u školi, već zbog komunikacije sa okolinom.

Biblioteka je kao organizator želela da istakne značaj i važnost učenja engleskog jezika, jer se savremeni život danas ne može zamisliti bez poznavanja bar jednog stranog jezika. Uspešno je realizovano sedam kreativnih radionica, a radoznali mališani i zadovoljni voditelji dokaz su da smo na dobrom putu i da u budućnosti treba planirati još ovakvih susreta.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar