Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Alimpijević: Čestitke Borcu, treneru Bojiću i gradu Čačku, imali smo sreće

post-title


Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević odahnuo je posle srećnog plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Crveno-beli su tek posle produžetka eliminisali Borac iz Čačka u četvrtfinalnom duelu u „Čairu“.

[caption id="attachment_70830" align="aligncenter" width="640"] foto: StarSport[/caption]

- Čestitam Borcu na sjajnoj sezoni, prvi su u ABA 2 ligi, drugi u KLS. Čestitke treneru Bojiću, kao i gradu Čačku i klubu Borcu na ovoj utakmici. Ne bi bilo nezasluženo da su pobedili, jer smo mi imali večeras sreće. To bi za nas bila velika sramota, a za njih potpuno zaslužena senzacija. U jednom momentu je izgledao da su se malo uplašili ove pobede, koju su zaslužili. Spremajući ovu utakmicu, rekao sam da će naročito za strance biti teško kad naiđu na zonu. Još je čudnije da smo u vrhu po proseku postignutih poena u Evroligi, u ABA verovatno prvi, a onda dođete na utakmicu gde vas neko vas pušta da šutnete 37 puta za tri poena, a vi ne možete da pogodite koš - istakao je Alimpijević.

Mladi strateg je zatim objasnio u čemu je bio problem.

- Nama treba ova opomena, ovaj šamar, jer smo predaleko otišli sa svojim razmišljanjeima. Koncentracija se ne hvata tokom utakmice, nego pre, tokom priprema za meč. Drago mi je što Borac na izuzetan način reprezentuje KLS ligu, sve najbolje im želim… Imamo dan odmora, mnogo više smo se potrošili nego što smo očekivali i iskoristićemo ga da se odmorimo – zaključio je Alimpijević. Srbija danas



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar