Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SVAKA UTAKMICA JE NAJVAŽNIJA: Borac bez pojačanja napada Zemun

post-title


Posle dvomesečne pauze utakmicama 23.kola se nastavlja prvenstvo Super lige Srbije. Na prolećnoj premijeri fudbaleri Borca u subotu gostuju u Zemunu. Pred meč sa Zemuncima u pres sali Gradskog stadiona u Čačku je održana redovna konferencija za medije na kojoj su govorili šef stručnog štaba Igor Spšasić i igrač Miloš Marković.

"Šestonedeljni pripremni period je završen i svi naravno sa nestrpljenjem očekujemo nastavak takmičarske sezone. Dobro je poznato da smo cele pripreme odradili u Čačku i ako je nešto bilo pozitivno to je da nas je vreme poslužilo. Takođe moram reći da su igrači pošteno odradili ono što se od njih očekivalo, tako da možemo biti zadovoljni. Ipak, koliko smo spremni i kvalitetni u grčevitoj borbi za opstanak će odgovoriti utakmice koje su pred nama. Ja sam oduvek bio optimista i uprkos teškoj situaciji i sada sam. Verujem da će momci od prvog minuta hrabro ući u svaku utakmicu, u svaki duel i da ćemo ostvariti zacrtani cilj" - rekao je na početku svog obraćanja trener Spasić.

Borac na prvi megdan ovog proleća putuje u dosta teškoj kadrovskoj situaciji. Uz pet novajlija koji još nisu licencirani, izostaće zbog povreda golman Bajić i Obradović.

"Sutra će u protokolu biti omladinaca, a možda i kadeta. Zbog administrativnih problema ne možemo računati na petoricu novajlija i povređene Bajića i Obradovića. To je sigurno veliki hendikep, ali se iz ove kože ne može. Očekujem da igrači koji budu izašli na teren daju sve od sebe i bilo bi kapitalno da u ovakvoj situaciji ostvarimo pozitivan rezultat. Zemun se kao i većina timova pojačao i svakako neće biti lako. Prepuštamo im ulogu favorita, ali to nikako ne znači da sa belom zastavom putujemo u Gornju varoš" - zaključio je Igor Spasić.

U ime igrača se brojnim novinarima obratio desni bek Miloš Marković:

"Mi igrači sa nestrpljenjem očekujemo utakmice. Prva je svakako najvažnija pa smo svi fokusirani samo na Zemun. Znamo kakvih kadrovskih problema imamo, ali smo spremni da nadoknadimo neigranje pojedinih igrača. Zemun je iskusna ekipa, ali je svakako u rangu nas i još većine timova u Super ligi. Ostaje da taktičke zamisli stručnog štaba pretočimo na teren i nadamo se povoljnom ishodu. U ovakvoj situaciji priželjkujemo da se neporaženi vratimo u Čačak, što bi bio uspeh i veliki stimulans za teške utakmice koje nas očekuju ovog proleća".

Fudbaleri Borca danas kreću na put. Utakmica protiv Zemuna se igra sutra na stadionu u Gornjoj varoši sa početkom u 14 časova. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar