U našu redakciju stiglo je saopštenje Gradskog odbora SNS koje prenosimo u celosti:

U vreme dok je otac Boška Obradovića Milisav Obradović bio šef građevinske inspekcije, u Čačku je izgrađeno između 60 000 i 80 000 nelegalnih objekata. To samo govori o tome koliko je država u to vreme bila ozbiljna i koliko su inspekcije bile neodgovorne i korumpirane.

Dakle, svako je mogao da gradi šta želi, gde želi i koliko želi, a da za to ne odgovara. Neki tvrde da je Milisav Obradović žmureo na oba oko, jer je za to bio dobro namiren. Da li se radi o tome, ili su službe jednostavno bile nesposobne, ocenu o tome prepustićemo sudu javnosti.

Ono što je sigurno jeste da je smehotresno i u isto vreme krajnje bezobrazno i bahato, da sin Milisava, Boško Obradović deli lekcije građevinskoj inspekciji, koja je postupala potpuno profesionalno i u skladu sa zakonom. Smehotresno je jer očigledno Boško ne poznaje zakon, a bezobrazno jer je on poslednji koji o tome treba da priča. Kao prvo morao bi da pita svog tatu kada se i kako izgradiše toliki silni nelegalni objekti pred njegovim nosom. Onako simbolički.

Takođe je važno da nauči razliku između kuće, zgrade, odnosno stambenog objekta i potpornog zida izgrađenog zbog sanacije klizišta. Kao narodni poslanik morao bi da zna koji zakoni važe za sve navedene pojedinačne slučajeve. Ili ne čita zakone, ili svesno obmanjuje javnost. Verovatno je u pitanju i jedno i drugo.

4 KOMENTARA

  1. Ako uzmemo da prosečna porodica u Čačku ima tri člana, ispada da je ovaj lik naselio dva Čačka bespravno. Što je mnogo, mnogo je. Nemojte više lagati molim vas.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here