Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Spasić: Nemamo tim za elitu

post-title


Trener Čačana Igor Spasić iskreno govorio o situaciji u klubu

Ko zna koju po redu gorku pilulu ispili su Čačani, taman toliko da svima u klubu, navijačima po najviše bude i muka od svih dešavanja i vesti koje od starta prvenstva stižu sa stadiona kraj Morave.

Nabrajanje bi odvelo u nedogled, a priča duga 90 minuta iz Gornje varoši i dan kasnije, izvesno je, mnogo manje boli od mora problema za koje bi trebalo bar pokušati pronaći kakvo–takvo rešenje, ostvariti veliki podvig, izboriti opstanak u Super ligi.

Ako je duel sa Zemuncima slika i prilika aktuelnog trenutka u čačanskom superligašu, pitanje je kako uopšte i razmišljati o nemogućoj misiji, 14. mestu na kraju prvenstva. Ništa više od toga i  nade da će Čačani i od jeseni na gradskom stadionu gledati superligaške mečeve.

Nije tajna, samo tri dana pred duel sa Zemunom, šef stručnog štaba Igor Spasić vratio je opremu, spakovao kofere, bio spreman i već viđen na putu za Beograd. Ostaje na stadionu kraj Morave, ali nije promenio mišljenje.

– Uvek sam spreman da preuzmem odgovornost, ali ne znam šta bih sa „optuženičke“ klupe mogao da odgovorim. Ako treba i hiljadu puta ću ponoviti, jesenjih 15 bodova, imajući u vidu probleme sa kojima smo bili suočeni i više su od podviga.

Po mišljenju stratega Borca, duel sa Zemunom, kao pod indigom preslikava aktuelni trenutak u kome se nalazi superligaš sa Morave.

– Moramo se suočiti sa istinom iako je ona za nas u ovom trenutku baš bolna. Nemamo igrački kadar vredan Super lige. Šta više u Gornjoj varoši nismo ličili na prvoligaša, ustručavam se da kažem, čak i trećeligaša. Igrali smo bez igrača koji su angažovani u zimskom prelaznom roku, nisu registrovani zbog klupske blokade. Sportski žurnal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar