Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Štand TOGM na ovogodišnjem sajmu turizma

post-title


Najveća turistička organizacija u zemlji i u jugoistočnoj Evropi, Beogradski sajam turizma, otvorena je danas. Jubilarni 40. sajam otvorila je premijerka Republike Srbije Ana Brnabić, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministarka turizma Republike Grčke Elena Kundura, zemlje koja je partner ovogodišnjeg sajma.

Otvaranju ovogodišnjeg Sajma turizma prisustvovao je i predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević. Predsednik je obišao i štand TOGM gde je razgovarao sa posetiocima sajma. Milanovački štand je posetio i ministar Rasim Ljajić sa kojim se susreo predsednik Kovačević i srdačno pozdravio.

Štand TOGM je u znaku jubileja 165 godina od osnivanja varoši. Posetioci štanda Turističke organizacije našeg grada mogu se informisati o seoskom turizmu koji je okosnica ovog kraja. Takođe, posetiocima će biće predstavljen i Srpski festival svetske muzike, koji ove godine slavi jubilej 10 godina postojanja i biće održan od 18.04.-23.04. sa bogatim programom. Za ovogodišnji sajam Turistička organizacija posebnu pažnju je posvetila promociji suvenira i suvenirskog programa. Na štandu TOGM Kulturni centar opštine Gornji Milanovac predstaviće međunarodnu manifestaciju Bijenale umetnosti minijature koje će se ove godine održati u aprilu mesecu.

Štand TOGM nalazi se u Hali 4 beogradskog sajma.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar