Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Plitak je Dunav za Moravu

post-title


U okviru 20. kolu KLS lige Borac večeras u Čačku od 19 časova dočekuje rivale iz Starih Banovaca kao veliki favorit

U dosadašnjem delu nacionalne lige Borac ima skor od 15 pobeda i četiri poraza, i trenutno je drugi, tik iza Dinamika. Tim iz Čačka ove sezone beleži zaista sjajne rezultate na oba fronta, i predstavlja ekipu od koje strepi svaki protivnik. Član stručnog štaba Miroslav Milić izjavio je da sve ekipe u KLS ligi priželjkuju pobedu protiv Borca.

,,U narednih devet dana odigraćemo tri jako bitne utakmice. Zbog renomea kluba i pozicije na kojoj se nalazimo, svaki protivnik u KLS-u želi da nas dobije. Nadam se da ćemo biti maksimalno koncentrisani u meču sa Dunavom i da ćemo nagraditi navijače i sebe novom pobedom. Napominjem, ne smemo ući opušteno u meč, jer se stvari mogu iskomplikovati i obiti nam se o glavu. Ipak, verujem da ćemo utakmicu protiv Dunava rešiti na pravi način i da ćemo upisati novu pobedu“.

Marko Stojadinović naglašava da je potrebno u ovom meču rotirati neke igrače, zbog vidnog umora prouzrokovanog velikim brojem utakmica ove sezone.

 ,,Mi imamo ulogu favorita u meču sa Dunavom, koju moramo opravdati. Biće potrebno da utakmici pristupimo maksimalno ozbiljno, i ne smemo potceniti protivnika. Igraćemo našu igru, bićemo agresivni od samog starta. Takođe, želimo da izrotiramo neke igrače, jer ne želimo da se neko povredi”.

Nikola Pešaković napominje da njegov tim ne sme da potceni protivnika i poziva publiku da ponovo napuni halu kraj Morave.

,Dunav je iskusna ekipa, koja je ove sezone zabeležila neke neočekivane poraze, pa se zbog toga nalazi u donjem delu tabele. Sigurno je da smo veliki favoriti u predstojećem meču, ali ne smemo se opustiti. Ako bi došlo do nekog opuštanja, Dunav bi to znao da iskoristi. Naravno, pozvao bih publiku da napuni halu u subotu veče, kako bi svi zajedno nastavili ovu dobru sezonu Borca”.

Cene karata za utakmice KLS lige ostaju nepromenjene. Đačke koštaju 100, a za odrasle 200 dinara. Mozzart sport, Đurđe Mečanin i Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar