Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Obradovića problemi Čačana ne dotiču, "puca" na prestonicu

post-title


Član predsedništva Srpske napredne stranke Milun Todorović oglasio se u saopštenju za javnost koje prenosimo u celosti:

Gostovanje lidera Dveri Boška Obradovića na nacionalnoj televiziji, u emisiji „Upitnik“ još jednom je pokazalo da su mu ekstremizam, mržnja prema neistomišljenicima, iznošenje najtežih optužbi bez dokaza i nepoštovanje bilo kakvih moralnih normi i pravila, omiljeni metodi političke borbe, uz evidentan nedostatak elementarnog kućnog vaspitanja.

Predstavljanje programa svoje liste za lokalne izbore u Beogradu on je započeo i završio paušalnim optužbama na račun svih ostalih takmaca u izbornoj utakmici, optužujući sve od reda za kriminal, korupciju, partokratiju... verovatno želeći da sebe i svoju kliku prikaže kao spasioce Srbije i njenog glavnog grada, a da nije naveo ni jedan konkretan problem i način njegovog rešavanja.

Svojim najnovijim javnim nastupom je očito želeo da pokaže i to da ga Čačak i problemi Čačana ne dotiču, jer on u svojim mislima i zabludama očito smatra da je prerastao i prevazišao malu, provincijsku sredinu i svim snagama „puca“ na prestonicu.

Lajtmotiv Boška Obradovića je i ovom prilikom bila vlast u Srbiji i Beogradu, iskazan kroz patološku mržnju prema Srpskoj naprednoj stranci i posebno porodici Vučić. Čelniku Dveri je kao koalicioni partner prihvatljiv čak i Saša Radulović, čovek koji zastupa potpuno suprotne ideje i stavove u odnosu na njegovu političku opciju, ali to nije bitno, pošto je on jedini u Srbiji prihvatio da pravi pakt sa Dverjanima.

Obradović je sebi dao za pravo da se stavi u ulogu voditelja emisije, zatim tužioca, sudije i egzekutora svojih političkih rivala, pošto su prema njegovom mišljenju svi ostali bili na vlasti, sem njega, pa mu to, tobože, daje za pravo da se i on nađe u poziciji da vlada.

Na njegovu žalost, politički ključevi su već odavno otišli u prošlost, a odluku ko će voditi Beograd i Srbiju donosi narod na izborima. U takvoj situaciji Obradović i njemu slični nemaju nikakvu šansu.

Ovim putem upućujem poziv svim Čačanima koji imaju mesto prebivališta i glasačko pravo ostvaruju u Beogradu da u nedelju izađu na birališta, glasaju po svojoj savesti, a glas daju onome za koga veruju da može doneti bolji život našoj prestonici i Srbiji.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar