Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac predstavio kvartet novajlija (FOTO)

post-title


U pres sali Gradskog stadiona u Čačku predstavljen je kvartet novajlija koji su pojačali Borac u zimskom prelaznom roku i koji su konačno stekli pravo igranja za Čačane. U društvu sportskog direktora Vladimira Stanisavljevića prestavili su se Stefan Drašković, Nenad Lukić, Miloš Džugurdić i Nikola Tasić.

''Svi klubovi su ovo uradili odavno, ali smo morali da čekamo da se klubu skine suspenzija da bi smo konačno predstavili pojačanja. Reč je o igračima koji svakako imaju i ljudski i igrački kvalitet. Očekujemo od njih da se na pravi način stave u funkciju ostvarenja cilja, a to je opstanak u ligi. Oni su već duže vreme u trenažnom procesu, tako da neće biti potrebe da se dodatno prilagođavaju. Želim im dobro zdravlje i uspešan nastavak karijere u našem klubu'' - rekao je sportski direktor Vladimir Stanisavljević.

Stefan Drašković je do prošlog leta nosio sa uspehom dres Borca. Usledio je šestomesečni boravak u Moldavskoj Dačiji, a sada povratak iskusnog štopera u Borac. Nenad Lukić igra na poziciji napadača, a u Borac stiže iz Rada. Nikola Tasić je zadnji vezni igrač koji je posle nastupa za nekoliko srpskih klubova poslednji period proveo u Kazahstanu, dok vezista Miloš Džugurdić u Borac stiže iz Makedonije. Novajlije su jednoglasno istakli da sa nestrpljenjem očekuju da obuku dres Borca i da će dati sve od sebe da pomognu klubu u ostvarenju cilja. Svi su stekli pravo igranja za Borac i na raspolaganju su stručnom štabu. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar