Lider pokreta Dveri Boško Obradović pokušao je jutros ispred TV Hepi da izazove incident uoči gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na toj televiziji

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je ispred TV Hepi, gde je pozvan da gostuje u jutarnjem programu, bio lider pokreta Dveri Boško Obradović koji je hteo da izazove neki incident. Obradović tvrdi da je dobio poziv za duel, ali ga je zaustavilo obezbeđenje predsednika Srbije iako je, kako kaže, došao sam.

“Bili su neki s kapuljačama, pa su pobegli. Reč je o Obradoviću, koji je valjda hteo neki incident da izazove, a onda je shvatio da ne dolaze (novinarke TV Pink) Gordana Uzelac i Mara Dragović i da baš ne može onako kako to rade sa ženama. Ovo je malo teža kategorija”, kazao je Vučić u jutarnjem programu TV Hepi.

On je kazao da niko ne želi tako bahate ljude, koji osim “batina, tuča i dreke” nemaju ništa da ponude.

“Stavili su kapuljače na glavu i pobegli s lica mesta… Mislim da su samo sebi napravili veliku štetu i ništa više, moj posao je bio da dođem tamo gde sam pozvan”, kazao je Vučić.

Urednik televizije Hepi Milomir Marić kazao je da su “neki od opozicionara” najavljivali istorijski obračun sa Vučićem, “iako ih niko nije zvao”.

Obradović je, nakon Vučićevih i Marićevih reči, najavio vanrednu konferenciju za novinare. Obradović tvrdi da ga je na vratima televizije zaustavilo obezbeđenje predsednika Srbije, iako je došao sam.

Sve vreme dok je čekao da uđe u TV Happy, Dveri su snimale šta se događalo i to prenosile uživo na društvenoj mreži Facebook.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here