Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ne pretimo, ali verujemo u sebe

post-title


Uprkos lošim vremenskim uslovima za predstojeći vikend su zakazane utakmice 25.kola Super lige Srbije. Fudbaleri Borca u subotu gostuju na Banjici gde se sastaju sa ekipom Rada. Pred ovu utakmicu održana je redovna konferencija za medije na kojoj su govorili šef stručnog štaba Miloš Đolović i igrač Marko Marinković.

''Težak duel je pred nama, ali jednostavno nema lakih. Mi smo se uprkos lošem vremenu pripremali za ovaj duel na najbolji mogući način. Bod osvojen protiv Radničkog, ali pre svega način na koji smo do njega došli su dodatno popravili samopouzdanje i atmosferu u ekipi. Ja očekujem od svojih igrača da ponove takav pristup, daju sve od sebe, pa ćemo videti šta će se u subotu dešavati na Banjici. Ne pretimo nikome, a posebno ne ekipi koja se možda i najviše pojačala u zimskoj pauzi. Verujemo u sebe i svoje mogućnosti i sa maksimalnom borbenošću očekujem još jedno dobro izdanje Borca. Rad je startovao porazom i pritisak je svakako na njima. Kadrovska situacija je mnogo bolja i nema razloga da ne budemo optimisti'' - rekao je trener Miloš Đolović.

U konkurenciji za tim će biti četvorica novajlija Drašković, Lukić, Tasić i Džugurdić, ali i igrači koji su odradili suspenziju ili se oporavili od povreda. Tu pre svega mislimo na Kneževića, Dupovca, Vasilića i Obradovića.

''Mnogi su nas otpisali pre vremena. Mi radimo u jednoj sjajnoj atmosferi i verujemo u svoje mogućnosti. Putujemo na megdan direktnom rivalu u borbi za opstanak koji svakako ima svoje ambicije. Mi ne razmišljamo mnogo o njima, svesni da ako damo sve od sebe možemo do pozitivnog rezultata. Očekujem da na krilima dobre igre na premijeri nastavimo u istom ritmu'' - optimista je borbeni štoper Marko Marinković.

Utakmica se igra u subotu od 15 časova, a igrači danas kreću put prestonice. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar