Za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi 2018” poslato je skoro dva miliona koverata sa fiskalnim računima ili slipovima, saopštila je danas Pošta Srbije.

Izvlačenje nagrada je sutra u direktnom prenosu na Prvom programu Radio-televizije Srbije u 17.30.

Nagrade su dvosobni stan, površine 52,53 kvadrata u naselju Braća Jerković “Padina”, 12 automobila marke “fijat 500L” i 20 robnih vaučera.

Sve koverte sa fiskalnim računima ili potvrdama o plaćanjima platnim karticama (slipovima) koje pristignu danas na šaltere Pošte Srbije do kraja radnog vremena učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili stignu posle 2. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima nagrada.

Slanje koverata za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi 2018”, koju organizuje Vlada Srbije u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Savezom za fer konkurenciju, počelo je 1. februara.

U prvom krugu koji traje od 3. do 31. mrata biće četiri izvlačenja nagrada 3, 10, 17. i 24. marta.

Pravo učešća u nagradnoj igri “Uzmi računi pobedi” imaju punoletni gradjani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji. Oni treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od najmanje 100 dinara.

Slipovi i računi se šalju odvojeno, a ove godine kovertu gradjani slobodno biraju, ali mogu da koriste i onu koja je prošle godine namenski bila uradjena za tu igru. Koverte se šalju neadresirane sa napomenom “Uzmi račun i pobedi 2018”, a poštarina se ne naplaćuje.

Kao i prošle, i ove godine biće organizovano i takmičenje opština i gradova u prikupljanju najvećeg broja računa.

U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” prošle godine učestvovalo je 40 odsto gradjana Srbije koji su poslali više od 85 miliona računa.
Beta

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here