Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Poznat datum četvrtog DUK festivala

post-title


-Sa velikim zadovoljstvom ističem objavu za nov festival u Čačku za 2018. godinu! Već četvrti po redu, gde slobodno možemo da kažemo da je festival postao tradicionalan i nezaobilazan kulturni događaj u našem gradu. Nakon otvaranja skejt parka 2015. godine puno toga se izdešavalo, ali je suština ostala ista. Stvoren je nov prostor na Moravi gde svaki pojedinac može da dobije priliku da se iskaže na sebi svojstven način, bilo da je đak ili student, sportista ili kreativac, entuzijasta, sanjar... Iako smo tada počeli sa pola štapa i pola kanapa, rezultati iza ove manifestiacije posle tri godine rada su postali vidljivi i cenjeni u našoj sredini, istakao je Milorad Obradović predsednik omladinskog udruženja Alternativa za Čačak.

-Do sada je ova manifestacija građena na snazi i aktivnosti mnogobrojnih ljudi dobre volje koji su istinski želeli da daju svoj doprinos sredini kojoj pripadaju. Pravi je ponos i čast deliti Moravu sa svim tim ljudima svih ovih godina. Zato ove godine očekujemo nove aktivnosti i radionice u kojoj svaki građanin može biti deo tog procesa koji traje i koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Inicijativa - Park Mladosti je zaživela u potpunosti pri čemu očekujemo da park ove godine dobije svoju punu formu gde bi se stvorili novi sadržaji na obali Morave, kaže Milorad Obradović.

-Za sve one koji misle da mogu da doprinesu ili da učestvuju, posredno ili neposredno, kontaktirajte nas na dukfestival@gmail.com, a mi ćemo se potruditi da svakom entuzijasti obezbedimo mesto da se iskaže na najbolji mogući način, dodao je Obradović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar