Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Održana proslava Udruženja Čačana u Beogradu (VIDEO)

post-title


U prelepom ambijentu restorana "Ser Gilles" na Banjici, u subotu 24. februara, održana je ovogodišnja proslava Udruženja Čačana u Beogradu.

- Posebno nam je drago što su proslavi kao gosti prisustvovali gospodin Milun Todorović, gradonačelnik Čačka i gospodin Ostoja Mijailović, narodni poslanik Republike Srbije iz Čačka, uspešni biznismen i Predsednik UO KK Paritizan. Sa nama su kao gosti bili i naši mladi Čačani, sada studenti, muzičari i recitatori, učesnici kulturno-umetničke manifestacije "Dani Čačka u Beogradu 2017", rekli su iz Udruženja.

Svojim prisustvom proslavu su uveličale i predstavnice Zavičajnog društva "Čačani Čačak" gospođe Milica Dopuđa i Milka Pavlović, kao i prijatelj našeg Udruženja, naš zemljak gospodin Petar Đorđević, vlasnik Jahting kluba "Kej". Bilo je prisutno preko 220 naših zemljaka i gostiju iz drugih udruženja koji su se uz bogatu trpezu, piće, igru i ples zabavljali do kasnih večernjih časova.

- Posebnu zahvalnost dugujemo i našem mladom zemljaku, gospodinu Vladimiru Pavloviću, vlasniku restorana "Ger Gilles", koji nam je pod vrlo povoljnim uslovima obezbedio ovako prijatan ambijent i uslugu. Dobili smo dosta pohvala na samu organizaciju proslave tako da očekujemo da će dogodine broj prisutnih biti još veći, zahvalili su se iz Udruženja.

Galeriju fotografija sa proslave možete pogledati na ovom LINKU.

https://www.youtube.com/watch?v=XzAmkJxzUe4&t=0s


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar