Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



PAREZANOVIĆ: Politika Boška Obradovića doživela novi fijasko

post-title


-Za nekoliko meseci otvaranje deonice auto puta do Obrenovca! Industrijska zona uskoro spremna za investitore, istakao je Parezanović.

Narodni poslanik i poverenik SNS Marko Parezanović održao je konferenciju za medije u prostorijama Srpske napredne stranke u Čačku. Tom prilikom Parezanović je ocenio da su rezultati izbora u Beogradu pokazatelj da građani cene rad i rezultate. On je rekao i da je skandal politika Boška Obradovića doživela novi fijasko, ali i da očekuje da će Obradović za svoj neuspeh okriviti druge. Parezanović je govorio i o investicijama republike u Čačak istakavši da su one mnogo veće nego ranije.

-Milijardu i 500 miliona dinara država je uložila u Čačak prethodne 2 godine, a najviše ulaganja bilo je u industrijsku zonu. Rezultat toga je atmosfera u kojoj se Čačak prvi put posle dugo vremena pominje kao primamljiva destinacina za investiranje. Očekujemo da industrijska zona bude uskoro spremna da prihvati prve investitore. Za nekoliko meseci otvorićemo deonicu auto puta od Ljiga do Obrenovca i nakon toga nam ostaje još deonica Obrenovac- Surčin da u potpunosti kompletiramo Koridor 11 od Čačka do Beograda što je najveći infrastrukturni projekat u centralnoj Srbiji u prethodnih nekoliko decenja, rekao je Parezanović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar