Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Za bod i Stefana Lazića

post-title


U okviru 26.kola Super lige Srbije Borac u sredu dočekuje ekipu Čukaričkog. Utakmica se igra od 15 časova na Gradskom stadionu u Čačku. Pred gostovanje Beograđana novinarima se u pres sali Gradskog stadiona obratio novi šef stručnog štaba Vladimir Stanisavljević.

''Iskreno se ne radujem što nam u goste dolazi Čukarički. To je ekipa koja je odlično pokrivena na svom pozicijama i kajo igra možda i najlepši fudbal u Srbiji. Ne treba posebno govoriti koliko nas težak posao očekuje sutra. Mi moramo kao tim koji se grčevito bori za opstanak mnogo više pažnje posvetiti odbrani svog gola, jer je nedopustivo da primamo toliko golova. U prva tri prolećna kola naša mreža se zatresla čak devet puta, što svakako nije način kako se stiže do opstanka. Nama je svaki bod neophodan, a da bi se donjega stiglo najpre se treba potruditi da se ne primi gol. Imamo i određenih kadrovskih problema, ali očekujem od igrača koji istrče na teren da daju svoj maksimum. Ako ostanemo neporaženi biće to u svakom slučaju uspeh za nas u susretu protiv rivala koji svakako zaslužuje maksimalan respekt'' - rekao je Stanisavljević.

Iz Borca stiže apel navijačima da pomognu ekipi u ovom veoma važnom duelu, ali i mladom igraču Stefanu Laziću kome su neophodna sredstva za odlazak na operaciju u inostranstvo. Rukovodstvo kluba je donelo odluku da sav prihod sa utakmice bude uplaćen u tu svrhu. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar