Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



ABA 2 zavrzlame - Borac juri Teodov pečat za F4

post-title


U 19. kolu ABA 2 lige košarkaši Borca će u punom sastavu na utakmici koja počinje u 19 časova dočekati ekipu Teoda iz Tivta. Eventualnom pobedom, Čačani bi i matematički obezbedili učešće na završnom turniru regionalnog takmičenja, što je glavni cilj kluba u ovoj sezoni.

Tim iz grada kraljice igara je prošle nedelje pokazao sav svoj kvalitet i potencijal, napravivši dobru uvertiru za ovonedeljne mečeve protiv Teoda i Vršca. Prilično lako i ubedljivo su savladani prvo Dinamik, a zatim i Mladost. Ovim pobedama Borac se učvrstio u vrhu tabela oba takmičenja u kojima nastupa. Svi će se složiti, nalazi se tamo gde treba da bude. Na osnovu svega pokazanog u dosadašnjem delu sezone, ništa manje i ne zaslužuje.

Šef struke Čačana Raško Bojić naglašava da je glavni cilj u meču protiv Teoda i definitivno potvrditi učešće na F4. Takođe, opominje da se ekipa iz Tivta ne sme potceniti, bez obzira što je Borac favorit.

,,Naša glavna ambicija u ovom meču jeste da i definitivno potvrdimo učešće u F4. Mislim da smo na dobrom putu da ostvarimo glavni ovosezonski cilj. Ako se pogleda raspored na tabeli, Borac je u ovom meču favorit. U konstantnom smo usponu forme, što se vidi na osnovu naših rezultata u prethodnom periodu. Međutim, to ćemo morati da dokažemo na terenu u sredu. Sigurno je da smo maksimalno motivisani i koncentrisani za meč protiv Teoda. Ne želimo da potcenimo ni jednog protivnika, jer nam se to može obiti o glavu. Ekipa Teoda dolazi u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na prvi meč, prvi plejmejker Radulović je napustio tim iz Tivta i karijeru je nastavio u Slovačkoj. Bez obzira na to, naš naredni protivnik zahteva potpunu mobilnost i koncentraciju. Ipak, ako budemo sproveli u delo sve planirano, ne sumnjam da ćemo ostvariti novu pobedu“, jasan je Bojić.

Najbolji pojedinac u minulom meču protiv Mladosti, Marko Stojadinović, poziva publiku da ponovo bude velika podrška Borcu, kao mnogo puta do sada.

,,Želimo da nastavimo pobednički niz, jer se nalazimo u dobrom ritmu, što je uočljivo na terenu. Kod kuće smo favoriti protiv koga god da igramo. Trijumfom bismo i matematički obezbedili učešće na F4, što je bio naš osnovni cilj na početku sezone. Svi su zdravi i spremni očekuju meč protiv Teoda. Pozvao bih publiku da ponovo dođe u velikom broju, kao mnogo puta do sada, i da nas podrži u novoj pobedi u ABA 2 ligi“, reči su krilnog centra Borca.

Cene karte za Borčeve mečeve ABA 2 lige ostaju nepromenjene. Đačke koštaju 100, a za odrasle 300 dinara. Inače, Čačani će imati samo dan pauze pošto već u petak u KLS ligi Srbije igraju protiv Vršca, takođe na svom parketu. Mozzart Sport, Đurđe Mečanin/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar