Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



ČAČANI NASTAVILI DOMINACIJU Borac ubedljivo savladao Teodo

post-title


Košarkaši Borca savladali su Teodo iz Tivta rezultatom 102:82 (28:21, 21:21, 28:25, 25:15) u okviru 19.kola ABA 2 lige.

Borac i posle ovog kola zauzima čelnu poziciju i već sutra, ako Primorska savlada Zrinjski, matematički bi obezbedio učešće na fajnal foru ABA 2 lige koje se održava početkom aprila u hali kraj Morave. Do kraja regularnog dela sezone ostalo je još tri kola.

U prvoj deonici istakli su se Stojadinović i Đoković sa po 7 poena, koliko je i iznosila prednost Borca posle uvodnih 10 minuta. Odlični Pešaković sa 10 poena u drugom periodu održavao je Borac u vođstvu, u nekoliko navrata izabranici Raška Bojića imali su i dvocifrenu prednost. Na veliki odmor otišlo se pri rezultatu 49:42.

Gosti iz Tivta ni u jednom delu treće četvrtine nisu uspeli da se primaknu i da uvedu utakmicu u egal. U poslednjem periodu Borac je otišao i na maksimalnih +20.

Najraspoloženiji u domaćoj ekipi bio je Stojadinović sa 18 poena. Čačani su imali još petoricu dvocifrenih igrača Pešaković 17, Balaban 14 (7/7 za 2 poena, 6 skokova), Marinović i Đoković po 13 i Todorović sa 10 postignutih poena i 8 skokova.

Sledeću utakmicu Borac igra protiv Vršca u Košarkaškoj ligi Srbije već za dva dana u hali kraj Morave. U narednom kolu ABA 2 lige Čačani gostuju Splitu 14.marta od 18 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar