LED (Lyod, Rusija, 2018, 113 min)

Nađa je još kao mala devojčica zamišljala kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zahvaljujući veri i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Međutim, na samo korak do najvećeg uspeha u karijeri, doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni Irkutsk, ponovo pronalazi svoje snove, zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Režija: Oleg Trofim
Igraju: Aglaja Tarasova, Miloš Biković, Aleksander Petrov, Marija Aronova, Ksenija Rapaport, Jan Capnik

Petak i nedelja 9. i 11. mart – Velika sala u 18:00
Subota 10. mart – Velika sala u 20:30

TRI BILBORDA ISPRED EBINGA U MISURIJU (Three Billboards outside Ebbing, Missouri, SAD, V. Britanija, 2017, 115 min)

Оčajna zbog nesposobnosti lokalnih vlasti da uhapse ubice njene kćeri, jedna majka ih lično izaziva u javnosti. Dva OSKAR-a 2018 za glavnu žensku ulogu (Frensis Mekdormand) i epizodnu mušku ulogu (Sem Rokvel).

Režija: Martin Mekdona
Igraju: Frensis Mekormand, Wudi Harelson, Sem Rokvel, Piter Dinklidž

Petak 9. mart 
Velika sala u 20:30

CRNI PANTER (3D) (Black Panther, SAD, 2018, 134 min)

Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T’Čala se vraća kući, u izolovanu i tehnički naprednu afričku državu, kako bi nasledio tron i povratio svoje nasledno pravo da bude kralj. Ali kada se stari i moćni neprijatelj ponovo pojavi, T’Čala će biti stavljen na test i uvučen u sukob koji preti da uništi ne samo Vakandu već čitav svet…

Režija: Rajan Kugler
Igraju: Čedvick Bozmen, Majkl B. Džordan, Lupita Njongo, Danai Gurira.

Subota 10. mart
Velika sala u 18:00

OBLIK VODE (The Shape of Water, SAD, 2017, 123 min)

Obik vode je bajkovita priča smeštena u vreme Hladnog rata u SAD, oko 1962. godine. U tajnoj, visoko obezbeđenoj vladinoj laboratoriji, radi Elajza, koja vodi samotan i sputan život. Njen život se menja iz korena kada sa svojom koleginicom Zeldom otkrije tajni eksperiment unutar laboratorije. Četiri OSKAR-a 2018 ukjlučujući i najbolju režiju za Giljerma del Tora.

Režija: Giljermo del Toro
Igraju: Seli Hokins, Majkl Šenon, Ričard Dženkins, Dag Džons.

Nedelja 11. mart
Velika sala u 20:30

PČELICA MAJA 2: MEDENE IGRE (3D) (Maya the Bee: The Honey Games, Nemačka, 2018, 83 min) SINHRONIZOVAN

Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina košnica je i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?

Režija: Noel Kliri, Aleks Štaderman
Glasovi: Mina Lazarević, Stevan Pjale, Milan Tubić, Jelena Jovičić, Jovana Stipić, Aleksandra Širkić, Peđa Damjanović, Nikola Vujović, Milena Predić, Marko Marković, Vladislava Vaca Đorđević, Jelisaveta Karadžić, Tomaš Sarić, Dimitrije Stojanović

Petak-nedelja 9-11. mart 
Velika sala u 16:00

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here