Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave saobraćajne policije u svim policijskim upravama u Srbiji simboličnim gestom, poklanjanjem cveća, čestitali su danas sugrađankama 8. mart.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave saobraćajne policije u svim policijskim upravama u Srbiji simboličnim gestom, poklanjanjem cveća, čestitali su danas sugrađankama 8. mart – Dan žena.

Sugrađanke kojima su policajci, prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali Dan žena i poklanjali cveće, bile su prijatno iznenađene i nisu krile oduševljenje.

Sugrađanka koja ističe da poštuje saobraćajne propise i kaže da je očekivala redovnu rutinsku kontrolu, ističe da je oduševljena ovim gestom policije.

„Svaka čast našoj policiji i sve pohvale za ove momke koji brinu o našoj bezbednosti i požrtvovano rade“, kaže ona.

Druga dama dodaje da nikada nije doživela ovakav gest koji smatra još jednim korakom u inače odličnoj saradnji sa policijom.

Policijski službenici koji su damama poklanjanjem cveća, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali praznik ističu da su na ovaj način želeli da im i oni ulepšaju današnji dan i još jednom ih podsete da poštuju saobraćajne propise i pažljivo i oprezno voze zbog vremenskih uslova.

“Povodom 8. marta – Dana žena odlučili smo da lepim gestom obradujemo žene vozače i da im prilikom kontrole saobraćaja poklonimo cveće. Žene su bile poprilično iznenađene”, kaže policijski službenik.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i na ovaj način žele da pokažu da prevencija, briga i uzajmno poštovanje građana i policije predstvaljaju važan faktor u postizanju veće bezbednosti i približavanja rada policije građanima.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here