Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Teško iskušenje u Surdulici

post-title


U okviru 27.kola Super lige Srbije Borac u nedelju gostuje u Surdulici gde se sastaje sa ekipom Radnika. Pred novinarima na redovnoj konferenciji za medije u pres sali Gradskog stadiona su se pojavili šef stručnog štaba Vladimir Stanisavljević i igrač Filip Knežević.

''Nakon debakla na Banjici bili smo u situaciji da psihološki dižemo igrače, a slično je i posle remija sa Čukaričkim. Dva minuta nas je delilo od velike pobede i još većeg koraka u borbi za opstanak. Zadovoljni smo osvojenim bodom, ali ostaje žal za pobedom. Ono što hrabri je da smo na toj utakmici pokazali model kako Borac mora da igra u ovoj situaciji. Igrači su se svim srcem borili za grb i bili nadomak velikog trijumfa. Nemamo mnogo vremena za analizu, jer nas već u nedelju očekuje novo teško iskušenje. Gostujemo ekipi koja je tradicionalno neugodan rival Borcu i koja je pravi spoj iskusnih i mladih igrača. Neće biti lako, ali daleko od toga da sa belom zastavom putujemo u Surdulicu'' - jasan je trener Stanisavljević.

Stručni štab Borca je ponovo suočen sa kadrovskim problemima. Knežević i Marinković nemaju pravo igranja zbog kartona, dok četvorica novajlija još nisu dobila zeleno svetlo od registracione komisije.

''Impulsivno sam reagovao, ali nije lako suzbiti emocije u takvim trenucima. Nepravda boli, a bilo je tako u finišu meča sa korektnom ekipom Čukaričkog. Žao mi je što neću moći da pomognem drugovima u nedelju, jer znam da ih očekuje mnogo težak posao. Radnik je iskusna ekipa i malo ko se naigrao u Surdulici. Neće biti lako, ali ja čvrsto verujem u svoje drugove. Trener Stanisavljević nam je ulio samopouzdanje i kada se borimo kao u sredu možemo ravnopravno igrati protiv svakog tima u ligi'' - zaključio je najbolji igrač Borca Filip Knežević.

Utakmica u Surdulici se igra u nedelju od 16 sati, a fudbaleri Borca put juga Srbije kreću dan ranije. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar