Drugo izvlačenje nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2018.” biće održano danas, a do sada je pristiglo vise od 2,6 miliona koverata.

Gosti izvlačenja će biti glumci Snežana Savić, Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Radojičić i Lena Bogdanović, kao i džez muzičarka Lena Kovačević, koji su podržali “Godinu borbe protiv sive ekonomije”, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

Drugo izvlačenje, za koje je do sada pristiglo čak 2.626.081 koverti biće održano u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52,53 m2 u naselju Braća Jerković – “Padina”, 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima “Tehnomanija d.o.o.” i “Gomeks d.o.o.”

Dobitnike zovu sutradan

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre – Vlada Republike Srbije – će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 11. marta i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika objavljuju se u dnevnom listu “Politika” kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije (http://www.srbija.gov.rs/) i nagradne igre (www.uzmiracun.rs) i Radio televizije Srbije (http://www.rts.rs/).

Dobitnici nagrada dobijaju uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Politika” dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u “Politici”.

Svi imaju šansu

Sve koverte koje su pristigle na šaltere “Pošte Srbije” do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 9. marta, kao i koverte poslate za prvo izvlačenje učestvuju u drugom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 9. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbedjenje MUP Srbije.
Blic

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here