Posle završetka sezone u regionalnoj ABA ligi, u kojoj košarkaši Partizana drugi put za tri godine nisu stigli do plej-ofa, ali su posle tri i po godine osvojili trofej Kupa Radivoja Koraća, čelnici crno-belih su održali sednicu Upravnog odbora.

FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

I dok je trener Nenad Čanak zbog “prolećnog raspusta” od 40-tak dana dao igračima slobodnu sedmicu, predsednik kluba Ostoja Mijailović je za Blicsport preneo odluke sa sastanka u Humskoj.

– Podnet je izveštaj sportskg sektora za period od dolaska novog stručnog štaba i usvojen je jednoglasno. Govorilo se o planovima, a jedinstven stav Upravnog odbora je da je cilj osvajanje domaće lige, a za sledecu sezonu ulazak u Evroligu – izjavio je Ostoja Mijailović za Blicsport.

U našem najtrofejnijem klubu, često su ove sezone izražavali nezadovoljstvo radom vodećeih ljudi ABA lige.

– UO je zauzeo stav za sednicu skupštine ABA Lige koja se održava u utorak, Partizan će tražiti da se utvrde principi koji će od strane ABA lige biti garantovati iste uslove za svaki klub koji je član lige. Liga nije privatna i ona treba da bude zajednica svih klubova – dodao je Mijailović.
Blic

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here