Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



HIT NA INTERNETU: Slika pijanog popa koga su vozili s kovčegom kruži društvenim mrežama

post-title


Tragikomična fotografija na kojoj pop, navodno, mrtav pijan spava pored sanduka s pokojnikom kojeg na traktoru prevoze do groblja, kruži društvenim mrežama poslednjih dana.

Autor objave tvrdi da je reč o svešteniku Nenadu iz sela pored Smedereva. Ova nesvakidašnja situacija, tvrdi autor fotografije kojeg je kontaktirao "Blic", dogodila se u selu Drugovac, 11. marta, kada su jednom žitelju ovog malog mesta spremali sahranu.

Pre sahrane sveštenik Crkve Vaznesenja Gospodnjeg došao je na svoj zadatak kako bi ispratio preminulog na večni počinak. prema rečima našeg sagovornika, pop je već tada bio potpuno pijan. Kako nije mogao da stoji na nogama, traktorska prikolica u kojoj je prevožen sanduk s pokojnikom do groblja bila je mesto gde je sveštenik prilegao.

- On je tog dana spavao u prikolici sve do groblja, bio je pijan i nije mogao da stoji. Ovo nije prvi put, on je non-stop u kafani, čak i popadija ne želi da ga vidi. Nekoliko puta su ga meštani nosili kući iz kafane, sa sahrane ili krštenja. Iskreno, svi jedva čekaju da ga smene - tvrde autor fotografije i dodaje:

- Problem je i što mnogi odlaze u druga sela ili u grad da se venčaju i krste dete, jer ne žele da tokom njihovih najbitnijih dana u životu sveštenik dođe pijan i sve upropasti.

"Blic" je danas pokušao da proveri verodostojnost ove priče, ali je u Drugovcu naišao na - zid ćutanja. Telefonom smo pozvali 20 meštana, od kojih niko nije demantovao, ali ni potvrdio ovu priču, sve uz reči: "Neću da se mešam". Blic



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar