Učenici sedmog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” u Čačku danas po podne pronašli su tri kilograma droge “skank” i 50 grama “spida” i to u dvorištu ovdašnje Tehničke škole, koja se nalazi u neposrednoj blizini. Prema nezvaničnim saznanjima, đaci su pakete sa narkoticima doneli nastavniku u školu, koji je odmah alarmirao policiju.

Kako smo saznali, učenici su pred početak časa kazali nastavniku da su u dvorištu Tehničke škole, tačnije iza objekta Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, primetili više čudnih paketa, koji su delimično razbacani. Delovalo im je, ispričali su oni, da se radi o paketima sličnim onim u filmovima, dobro uvijenim u najlon i oblepljenim trakama. Smatrajući da se radi o dečjoj šali, nastavnik im prvo nije poverovao, a potom im je kazao da pakete donesu u školu, što su oni i učinili.

Kada je nastavnik video da se zaista radi o narkoticima, odmah je pozvao policiju, koja je došla u školu. Inspektori su otišli na mesto gde su paketi pronađeni, i istraga sada treba da utvrdi otkuda tolika količina droge u krugu škole.

Navodno, problem je što su đaci dodirivali pakete. Time je policiji posao znatno otežan zbog velikog broja otisaka prstiju na paketima.
Novosti

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here