Porodična tekstilna kompanija „Tiffany Production“ osnovana je pre tri i po decenije. Mala firma iz Čačka počela je sa tri radnika i razvila se u kompaniju koja danas zapošljava više od 100 ljudi, sarađuje sa velikim brojem kooperanata i izvozi 30 odsto proizvodnje.

Timskim radom i zajedničkim zalaganjem svih članova kolektiva stvoren je „Tiffany“ brend, prepoznatljiv ne samo u Srbiji, već u regionu i šire.

– Godine i decenije rada iza nas svedoče da modu doživljavamo na poseban način, a inspiraciju pronalazimo u običnim i svakodnevnim stvarima, dostupnim svakom pojedincu. Razlika između stila i mode je kvalitet. I to je činjenica kojom smo se vodili svih 35 godina rada i postojanja. Mnoge generacije su to prepoznale i decenijama unazad čine osnovni stub našeg poslovanja – počinje uspešnu priču Tamara Karapandžić, marketing i PR menadžer u kompaniji.

„Tiffany“ brend na tržištu Srbije i regiona prisutan je u mono i multi brend prodajnim objektima. Posluju kao lanac maloprodajnih objekata, sistem franšize i kornera. Proizvode i distribuiraju u više od 100 maloprodajnih objekata na nekoliko tržišta. „Tiffany“ na tržište u toku godine plasira dve kolekcije, proleće-leto i jesen-zima, kao i nekoliko mini kolekcija. Svaka kolekcija ima i prateći program asesoara.

– Od proizvodnje džinsa po kome smo ranije bili prepoznatljivi, preko dečjih i kolekcija namenjenih tinejdžerima, pa sve do „Tiffany“ modela koji oslikavaju savremenu i poslovnu ženu i elegantnog muškarca, vremenom se menjao i naš pristup u skladu sa zahtevima tržišta. Ono što je ostalo isto jeste kvalitet, prirodni materijali i želja da izađemo u susret našim kupcima – ističe Tamara.

Put do uspeha jednog od najbrže rastućih modnih brendova u regionu, objašnjava Tamara, nije bio lak i jednostavan, ali se istrajnost celog tima u kombinaciji sa energijom i inovativnošću isplatila. Firma je počela sa tri radnika, vremenom je rasla, razvijala se, širila proizvodnju i tržište. Kompanija Tiffany Production u svom poslovanju rukovodi se principima društvene odgovornosti i prepoznata je po značajnim donacijama među kojima su one čačanskoj i šabačkoj bolnici, Domu za nezbrinutu decu „Petar Radovanović“ u Užicu, kao i podrška sportskim turnirima i manifestacijama.

Najnoviji projekat koji trenutno realizuje jeste učešće u sistemu dualnog obrazovanja. Kompanija je podržala uvođenje novog obrazovnog profila – modni krojač po dualnom sistemu i obezbedila resurse, sredstva, prostor za rad i obuku novog kadra.

– I to nije kraj. U planu su i drugi projekti, koji će biti realizovani u narednom periodu. Na taj način kompanija želi da podstakne i ostale da učestvuju u sličnim projektima i svojim primerom pokažu da je Srbija zemlja uspešnih priča. Nadamo se da smo za ovih prvih 35 godina postojanja uradili dobar posao. A najbolje tek predstoji – poruka je tima kompanije „Tiffany“ iz Čačka.

Saradnja sa PKS

Kompanija „Tiffany Production godinama unazad može da se pohvali dobrom i uspešnom saradnjom sa Privrednom komorom Srbije. Svako ko se danas bavi biznisom u Srbiji, zna koliko je u svakodnevnom poslovanju bitna podrška državnih i drugih institucija. Vrlo smo zahvalni Privrednoj komori Srbije na angažovanju i pomoći, kao i na predusretljivosti prilikom rešavanja gotovo svakodnevnih problema, istakla je Tamara Karapandžić.
Blic

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here