Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Najbitnija utakmica u dosadašnjem toku sezone

post-title


U okviru 28.kola Super lige Srbije fudbaleri Borca dočekuju OFK Bačku. Utakmica se igra u nedelju od 14 časova, a tim povodom je danas u pres sali Gradskog stadiona održana konferencija za medije na kojoj su govorili šef stručnog štaba Vladimir Stanisavljević i igrač Marko Zoćević.

''Ostaje žal što na svom kontu nemamo još neki bod. Nisam od onih trenera koji pričaju mnogo o indirektnim faktorima, ali je činjenica da su mnoge stvari imali na to uticaja. Ne preostaje nam ništa drugo nego da se maksimalno fokusiramo na ono što je pred nama. Prva od dve uzastopne utakmice na našem stadionu je već u nedelju kada nam u goste dolazi ekipa Bačke. Dueli ova dva tima u proteklih par sezona su uglavnom bili neizvesni, pa tako nešto možemo očekivati i u nedelju. Oni su iskusan tim, dobro popunjen na svim pozicijama i imaju trenera sa međunarodnim iskustvom koji je sve to dobro postavio. Svesni smo da je pred nama možda i najbitnija utakmica u dosadašnjem delu sezone. Pobeda bi mnogo toga promenila i pripremamo se maksimalno da ostvarimo trijumf. Igrači će garantujem ostaviti srce na terenu, a mi smo se potrudili da se dobro pripremimo za nedeljni duel'' - rekao je trener Vladimir Stanisavljević.

Stručni štab Borca će po prvi put moći da računa na novajlije koji su konačno stekli pravo nastupa. U tim se vraćaju i igrači koji su odradili suspenziju zbog kartona, tako da kadrovskih problema skoro da nema.

''Odlično radimo i zato moramo to pretočiti u dobro izdanje na terenu. Navi igrači će sigurno pojačati konkurenciju. Jasno je da nemamo mnogo izbora, da smo pod jednim pritiskom moranja, ali je možda sada pravi trenutak da pokažemo da smo kadri da se izborimo sa svim nedaćama i ponovo uhvatimo priključak sa konkurentima. Mnogo nam znači i podrška publike, koja je u meču sa Čukaričkim prepoznala našu želju i bila pravi dvanaesti igrač. Pozivam ih da i sada budu uz nas, jer ćemo uz njih lakše ostvariti cilj'' - zaključio je Stanisavljević.

U ime igrača predstojeću utakmicu je najavio pouzdani vezista Marko Zoćević.

''Potpuno smo svesni situacije u kojoj se nalazimo. Dobro radimo, imamo odličnu atmosferu i veru u sebe i svoj kvalitet. Nijedna utakmica nije laka, a posebno ona u kojoj se mora. Daćemo sve od sebe da savladamo Bačku i ta tri boda bi nas ponovo vratila u više nego aktivnu borbu za opstanak. Neće biti lako, ali uz podršku naših vernih navijača možemo do zlata vredne pobede'' - optimista je Marko Zoćević. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar