Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



NOVI DETALJI INCIDENTA U ČAČKU: Advokat se pijan zapalio u bolnici, izgorela mu trećina kože

post-title


Zaposleni iz bolnice kaže da je Milenko smešten na odeljenje psihijatrije, pošto je bio veoma pijan i agresivan

[caption id="attachment_72026" align="aligncenter" width="1250"] Foto: Profimedia/ilustracija[/caption]

Čačanski advokat Milenko P. (42) u sredu se pijan zapalio u čačanskoj bolnici, nakon što je uz pratnju policije u tu ustanovu doveden jer je, navodno, tukao oca i brata!

Pomahnitali advokat pukom srećom nije životno ugrožen, ali mu je izgorela koža na gotovo celom trupu.

Zaposleni iz bolnice kaže da je Milenko smešten na odeljenje psihijatrije, pošto je bio veoma pijan i agresivan.

- Ubrzo pošto je smešten u krevet, mi smo iz hodnika osetili dim. Kad smo uleteli u sobu, čovek je goreo, a zajedno sa njim i krevet. Imao je ludu sreću da preživi, iako mu je izgorela trećina kože – priča zaposleni u bolnici, kom nije jasno odakle je Milenko nabavio šibice ili upaljač, jer su takve stvari na ovom odeljenju strogo zabranjene.

Advokata je policija privela nakon što je, navodno, u sredu uveče pretukao oca i brata, koji ima probleme sa narkoticima. U advokatskim krugovima se već duže vreme priča o Milenkovom opijanju, neopravdanim izostancima sa suđenja, ali ga pojedine kolege pravdaju činjenicom da je poslednjih meseci imao problema u porodici.

- Ubrzo nakon što se razveo, njemu je umrla majka i njenu je smrt veoma teško podneo. Inače, važi za dobrog i uspešnog advokata koji privatno nikad ranije nije imao problem sa zakanom. Nažalost, zbog problema u porodici nikome se od nas nije obratio za pomoć – priča Milenkov kolega. Srbija danas



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar