Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac za Čačak - Bačka na pragu

post-title


Kada bi Borac bežao od stvarnosti, onda trener Zebri s Morave, Vladimir Stanisavljević pred meč sa Bačkom ne bi na prvu loptu rekao:” Svršenom činu mane nema, pa ni sudijskim odlukama”…

[caption id="attachment_72129" align="aligncenter" width="770"] foto: FK Borac[/caption]

Istina, pričalo se u Čačku o surduličkih (0:1), popijenih Zlatanovićevom kopačkom s kreča u 80. minutu utakmice, pa i valjano polemisalo minule nedelje, što svakako ne menja komplikovanu situaciju u kojoj se nalaze Zebre!

“Ne beži se sa fenjera uz pomoć alibija, nego rezultata! Surdulica je juče, a Bačka sutra. Tako treba razmišljati pred utakmicu sa ekipom organizovane odbrane, veznog reda, i tako redom do disciplinovane špic linije tima. Smatram da za to imamo rešenje, pre svega zbog potpune popune svih redova čačanskog tima. Budući da su kartoni odrađeni, a novajlije stekle parvo da ponesu dres Borca, imam odrešene ruke”, kaže za Mozzart Sport , Vladimir Stanisavljević, i dodaje da mu na trenerskom voleju neće biti jedino Jovica Vasilić koji je doživeo povredu u nezgodi van fudbalskog terena.

Rukovodstvo fudbalskog kluba Borac donelo je odluku da učenici osnovnih i srednjih škola imaju besplatan ulaz do kraja sezone na tribine Gradskog stadiona kraj Morave. Klub je tim povodom uoči meča sa OFK Bačkom uputio apel svim ljubiteljima fudbala da daju punu podršku igračima i stručnom štabu.

“Pozivam navijače da nas podrže. Klub je u grčevitoj trci s rezultatima, a ja lično mislim ne i u preteškoj poziciji. Svesni smo da možemo da opstanemo u ligi, a za ostvarenje tog cilja neophodno nam je da budemo bolji od OFK Bačke. Naše se zna, jer ovaj grad, kao i naš tim zaslužuju Supeperligu”, rekao je za naš portal Vladimir Stanisavljević, šef stručnog štaba, i sportski direktor FK Borac iz Čačka.

Utakmica 28. kola Superlige Srbije između Borca i OFK Bačke igra se u nedelju na terenu Gradskog stadiona kraj Morave s početkom od 14:00. Mozzart Sport, Miloš Milić



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar