Članica Gradskog veća Mirjana Mavrić sastala se danas sa predsednikom i saradnicima Pokreta za decu “Tri plus” i razgovarala o uvođenju kartice sa popustima za mame sa troje i više dece

Ova kartica, koja nosi naziv “Cena minus za tri +”, nastala je kao potreba da se u celoj Srbiji podigne nivo svesti o borbi protiv bele kuge i predstavlja jednu vrstu pomoći putem popusta koje su kompanije i firme dale za korisnike kartice. Ovaj popust zaista mnogo znači porodicama sa troje i više dece i ono što je zanimljivo, karticu imaju pravo da koriste svi članovi porodice.

Mirjana Mavrić je zahvalila na inicijativi koju je udruženje “Tri plus” pokrenulo i izrazila želju za podrškom prestonice.

– Mislim da svi zaslužuju ovu karticu, ne samo Beograđani. Ono što je najvažnije jeste da pokažemo onima zbog kojih se vredi boriti i živeti da smo uz njih, a to su naša deca – rekla je Mirjana Mavrić.

Predsednik Pokreta za decu “Tri plus” Vladica Gavrilović naglasio je da postoji velika zainteresovanost za karticu u Beogradu.

Grad Beograd pruža razne vrste pomoći koje roditelji mogu da ostvare, kao i pomoć roditeljima duplih blizanaca, trojki i četvorki.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here