Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Potpisan sporazum Ekonomskog fakulteta i grada Čačka o studentskim praksama

post-title


Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu i grad Čačak potpisali su danas sporazum o saradnji koji će studentima omogućiti praksu u institucijama i preduzećima u nadležnosti te lokalne samouprave.

Sporazum, koji će omogućiti studentima da prva radna iskustva steknu tokom studija, potpisali su dekan Ekonomskog fakulteta Branislav Boričić i gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Za studente završnih godina Ekonomski fakultet obezbeđuje 1300 praksi u 300 uspešnih kompanija sa kojima ima zaključene sporazume o saradnji. Osim toga na fakultetu se svakodnevno organizuju i radionice za unapređenje veština studenata koje će im sutra biti neophodne na poslu, rekao je dekan Boričić i dodao da se više od 80 odsto diplomaca tog fakulteta zaposli u prvih šest meseci po završetku studija.

Delegacija Ekonomskog fakulteta uručila je Gradskoj biblioteci „Vladislav Petković DIS“ u Čačku donaciju knjiga u vrednost od 200.000 dinara sa idejom da se u gradskoj biblioteci formira poseban deo sa stručnim ekonomskim naslovima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar